Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Δημοτικό Συμβούλιο με Ρίμπο, τέλη, ΦιλόΔημο και νερό

Όλο το πακέτο της “ατζέντας” του τελευταίου εξαμήνου. Μόνο το Φανάρι λείπει για την τέλεια “καταιγίδα”

“Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε σε  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει τις   16  Μαρτίου  2018, ημέρα  Παρασκευή  και  ώρα   17:00   στο Δημοτικό Σχολείο Μεγανησίου (Κατωμέρι) σύμφωνα με το άρθρο 67 Ν.3852/10,  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

Απαντήσεις σε ερωτήματα- Ενημέρωση Δημάρχου

1. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των Δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου που αφορά στην υδροδότηση του Δήμου Μεγανησίου.

2. Καθορισμός τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού έτους 2018.

3. Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης ποσού 5.000 ευρώ για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις, από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του άξονα προτεραιότητας «κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Επισκευή συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις» στα σχολεία του Δήμου.

4.  Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης ποσού 100.000 ευρώ για την προμήθεια μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού,  από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του άξονα προτεραιότητας «η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «προμήθεια μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού». (εισηγητής:  ο κος Δήμαρχος)

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights