Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Θανάσης Κονιδάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο: “Έχουμε ευθύνες που μείναμε εκτός της ακτοπλοϊκής σύνδεσης”

Έστειλα επιστολή λέει  ο δήμαρχος Μεγανησίου

Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται η δημοτική αρχή την σπουδαιότητα της σύνδεσής μας με τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου που διαθέτουν αεροδρόμια , με αεροπορικές  συνδέσεις πολύ φθηνότερες του Ακτίου!  Αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή που δείχνει στην πλήρη απραξία!

Κι όπως αποδεικνύεται κι από την απάντηση του δημάρχου κ. Παύλου Δάγλα στην χθεσινή μας ερώτηση σχετικά με το ζήτημα, παρά την ομόθυμη βούληση που δείχνει το δημοτικό συμβούλιο, όλων και το τονίζω όλων, αφού επ ουδενί δεν θίγονται συμφέροντα, ακόμα κι όσων ασχολούνται με τι θαλάσσιες μεταφορές,  δεν υπάρχει η βούληση για διεκδίκηση σ΄ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για την πορεία του Μεγανησίου.

Ας μας συγχωρήσει ο δήμαρχος, αλλά για εμάς η σπουδαιότητά του ξεπερνά τις 200.000 που μας  υποσχέθηκαν από την ΠΙΝ και τις 300.000 που  θα μας δώσει ο Ριμπολόβλεφ και τις όποιες θέσεις εργασίας θα προσφέρει στου Μεγανησιώτες. Γιατί μια συγκοινωνιακή σύνδεση όσο μικρή κι αν είναι, δημιουργεί ανάπτυξη ικανή σε βάθος χρόνου να αποδώσει πολλά  περισσότερα απ΄ότι  μαζί και τα δύο προηγούμενα.

Και δεν έχω παρά να συμφωνήσω για ακόμα μία φορά με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Πάνο Κονιδάρη, ότι χρειάζεται κανείς να κινητοποιήσει τους ιδρωτοποιούς αδένες του για να φέρει αποτελέσματα σε όποια δουλειά να του ανατεθεί.

Διαβάζω  ότι θα συνεδριάσει σύντομα η ΠΕΔΙΝ  και ζητάει από τους δήμους να υποβάλλουν θέματα προς συζήτηση. Μάλιστα είναι ευρέως γνωστό πως πρόεδρός της είναι ο δήμαρχος Καφαλλονιάς  κ. Αλέξανδρος Παρίσης με τον οποίο οι σχέσεις σας  είναι άριστες. Βάλτε λοιπόν το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης στην ημερήσια διάταξη και ζητείστε  το προφανές, την ένταξη και του Δήμου Μεγανησίου. Πηγαίντε και υποστηρίξτε το.

Δια αλληλογραφίας σήμερα , ούτε γκόμενα δεν  βγάζεις,  αυτή η μέθοδος  ( με τα ραβασάκια)  έχει προ πολλού εγκαταλειφθεί…

πηγή φωτο: kefalloniapress.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Kαρναβάλι στο Μεγανήσι

Μεγανησιώτικο καρναβάλι 2012. Στους ρυθμούς της  “Σάμπας” λοιπόν λικνίστηκε σήμερα  το νησί μας, σκορπίζοντας κέφι, ζωντάνια  και αισιοδοξία: Δείτε το […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights