Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Μετακομίζει στο Κατωμέρι ο Αστυνομικός Σταθμός Μεγανησίου

 Σε δωρεάν παραχώρηση κτιρίου που του  παραχωρεί ο δήμος Μεγανησίου

Εισηγούμενος το θέμα  χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Μεγανησίου, είπε:

Κύριοι σύμβουλοι, θέτω υπόψη σας το με αριθμ πρωτ.8038/14/1-ζ /27-07-2017 έγγραφο της Δ/νσης Αστυνομίας Λευκάδας, με θέμα: <<Δωρεάν παραχώρηση κτιρίου για την στέγαση του Α.Σ. Μεγανησίου>>

Σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 185 του Ν.3463/06, επιτρέπεται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η παραχώρηση δωρεάν χρήσης δημοτικών ή κοινοτικών ακινήτων στο Δημόσιο ή σε ΝΠΔΔ.

Προτείνεται, για την στέγαση του Α.Σ. Μεγανησίου να παραχωρηθεί δωρεάν και για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ετών, το δημοτικό ακίνητο που στεγάζονταν το παλιό Ιατρείο στο Κατωμέρι.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο δ.σ. και επικεφαλής της αντιπολίτευσης κος Κονιδάρης Παναγιώτης του Δημητρίου, ο οποίος διαφώνησε με την πρόταση της δημοτικής αρχής για την εν λόγω παραχώρηση, λέγοντας το παλιό ιατρείο να παραχωρηθεί για κατοικία ιατρών.

Στη συνέχεια ο κος Δήμαρχος κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά:

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού άκουσε την εισήγηση, τους δημοτικούς συμβούλους που πήραν το λόγο, είδε και τα σχετικά έγγραφα αποφασίζει ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ με ψήφους επτά (7) υπέρ και τρείς (3) κατά τα εξής:

Εγκρίνει την πρόταση του κου Δημάρχου και παραχωρεί δωρεάν και για δεκαπέντε έτη, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας, για την στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Μεγανησίου, το δημοτικό ακίνητο που στεγάζονταν το παλιό Ιατρείο στο Κατωμέρι.

Κατά της απόφασης ψήφισαν οι δ.σ.Κονιδάρης Παναγιώτης του Δημητρίου, Καββαδά Έλλη και Πολίτη Βησσαρία.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Ευχαριστούμε πολύ κύριε δήμαρχε, που μας φέρατε το Αστυνομικό Τμήμα στο χωριό μας ,οι Kατωμερίτες είναι μαζί σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights