Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η αλήθεια για το Φανάρι. Όλες οι εξελίξεις

Στο φως πρόσφατα έγγραφα της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου

Στην ΕΤΑΔ Ανώνυμη  Εταιρεία   ανήκει το ακίνητο. Η Κτηματική με  έγγραφο  ενημερώνει τόσο τον Δήμο Μεγανησίου, όσο και την  Οικονομική Επιτροπή και συστήνει αποχή από κάθε διακατοχική πράξη σε βάρος του Ακινήτου. Μάλιστα προειδοποιεί για νέα μέτρα σε βάρος τους εαν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια που  αμφισβητεί την κυριότητα!

Μάλιστα η κοινοποίηση της  απάντησης αυτής κινητοποιεί την δημοτική αρχή που εσπευσμένα και με έγγραφό της ζητά την γνωμοδότηση του τμήματος Πολεοδομίας Λευκάδας, η οποία επιβεβαιώνει – τι  άλλο;- τα αυτονόητα:


Τώρα μένει ν΄αναρωτηθούμε εάν γνώριζαν την ύπαρξή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι αποφάσισαν ότι αποφάσισαν και στην Οικονομική Επιτροπή αλλά και σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο. Η τελευταία συνέντευξη του δημάρχου Μεγανησίου γεννά περισσότερα ερωτηματικά παρά δίνει απαντήσεις  σχετικά με το θέμα. Εδώ είμαστε και θα δούμε  πως από την μη προσβολή της απόφασης της Κτηματικής Υπηρεσίας τον Απρίλιο του 2015, φτάσαμε   στην  προσπάθεια  επαναχάραξης της γραμμής του παλιού Αιγιαλού.

Σίγουρα δεν πρόκειται  για μια απλή  ιστορία , αφού το ακίνητο υπερβαίνει κατά πολύ σε αξία  το ποσό εκείνο που ο νόμος ορίζει ως  όριο σοβαρών ποινικών κυρώσεων .

 

Στην δημοσιότητα θα δώσουμε κι άλλο έγγραφο που αφορά και το αναψυκτήριο στην Ρόκα. Κι εκεί τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα, απορίας άξιο όμως είναι γιατί δεν μας ενημερώνουν εμάς τους δημότες ως οφείλουν για τόσο σημαντικά θέματα και δεν δημοσιεύουν βίντεο από τα Δημοτικά Συμβούλια.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights