Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Απριλίου 2018

Μάθανε πως ….αγαπιόμαστε, πλακώσανε κι οι Τούρκοι!

Οι  «Φωστήρες»  που μας κυβερνούν από το 2010 και μετά παρέδωσαν τα πάντα στους δανειστές

Τώρα μην έχοντας κρατήσει τίποτε για να διαπραγματευθούν  για το κούρεμα του χρέους, οι  Ευρωπαίοι εταίροι μας και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ,  ρίχνουν στο τραπέζι και την  εδαφική συρρίκνωση  της Ελλάδας, προσφορά στον Τούρκο σουλτάνο ως αντιστάθμισμα  σε πιθανή δημιουργία  Κουρδικού κράτους στα βόρεια της Συρίας.

Με παρακάλια, παραινέσεις και απειλές  σαν αυτές του Προέδρου της δημοκρατίας : καθίστε καλά γιατί θα έχετε νομικές συνέπειες, δεν πρόκειται  να σταματήσεις τους Τούρκους .

Δύναμη αποτροπής τετελεσμένων σε βάρος μιας χώρας είναι οι ηγέτες της , η οικονομία  της,  ο στρατός  και κυρίως κατά πόσο είναι αποφασισμένος ν΄αντισταθεί ο  ‘ιδιος ο λαός της.

ΥΓ: Η Τουρκία  έχοντας διαχρονικά  σοβαρή εξωτερική πολιτική  ουδέποτε άφησε  τις αξιώσεις εναντίον της Ελλάδας, απλά περίμενε  καρτερικά την κατάλληλη στιγμή, ώστε να αποφέρει η προσπάθειά της,  τα καλύτερα  δυνατά αποτελέσματα. Τα περί προφητειών , σωτηρίας  από το «ξανθό γένος» και συναφή προτιμώ να μην τα σχολιάσω!

 

Σχετικά άρθρα

Υπόμνημα για τις συγκοινωνίες των Ιονίων Νήσων – Ευχές

              ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                        Κέρκυρα 21 Δεκεμβρίου 2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *