Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2024

Aνακοίνωση δήμου Μεγανησίου: Η εποχή των “νερουλάδων” τελείωσε για το Μεγανήσι

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΕΩΝ PILLAR ΝΕΡΟΥ-ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Η εποχή των “Νερουλάδων” τελείωσε οριστικά για το Μεγανήσι. Ο Δήμος Μεγανησίου έχει προμηθευτεί υπερσύγχρονα Pillar (Προμηθευτές νερού -ρεύματος σε σκάφη) τα οποία έχουν τοποθετηθεί στα λιμάνια του νησιού και βρίσκονται εντός λειτουργίας.

Το κάθε Pillar διαθέτει 4 παροχές νερού και 4 ρεύματος .Είναι προγραμματισμένο σε 7 διαφορετικές γλώσσες προκειμένου να εξυπηρετήσει χρήστες κάθε εθνικότητας .Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες κάρτες οι οποίες φορτίζονται αποκλειστικά στο Δημαρχείο Μεγανησίου με τη χρήση Η/Υ.  Το τελευταίας τεχνολογίας  λογισμικό του , το καθιστά εύκολο και προσβάσιμο σε κάθε χρήστη .

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αρνητική απάντηση από το Δήμο Μεγανησίου για τη φωταγώγηση του περίβολου της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων στο Κατωμέρι

Σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε ο Εφημέριος, ζητούσε από το δήμο τη σύνδεση εξωτερικών φώτων, που τοποθετήθηκαν από την ενορία […]

3 Σχόλια

  1. για τα λεφτα που εχασε ο δημος περσυ και φετος δεν μας λεει ποιος νερουλας θα τα πληρωσει ή σε ποιον θα χρεωθούνε….

    1. τα λεφτα που εχασε ο δημος περυσι και φετος μας αναφερεις…αλλα για ολα αυτα τα χρονια που πληρωναμε και νερουλα και υπηρχαν και τα μηχανηματα ουτε λογος////παντα μονοπλευρα και κομματικα τα βλεπετε ολα

      1. Mάγκες έχουμε Αύγουστο εάν καταλάβατε και δεν έχω καμία όρεξη να με ξυπνάνε μεσημεριάτικα για τα σχόλια σας… Τέρμα και τα άρθρα, τέρμα και τα σχόλια γιατί πρέπει κι εγώ τώρα να βγάλω κάτι τις, για να ζήσω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights