Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Δημοτικό συμβούλιο, 9η συνεδρίαση: Νέες μηνύσεις, νέες διαφοροποιήσεις, “παλιοί” λογαριασμοί..

Δήμαρχος κι αντιδήμαρχος βάλλονταν από την εσωκομματική αντιπολίτευση

Μισή και πλέον από την διάρκεια της συνεδρίασης χρειάστηκε ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες  αντιμετωπίστηκε το περιστατικό του εμφράγματος του επικεφαλής της αντιπολίτευσης δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Κονιδάρη και την λειτουργία του σκάφους-ασθενοφόρου το ατυχές εκείνο βράδυ και τις σχετικές ανακοινώσεις  που ακολούθησαν από τις δύο δημοτικές παρατάξεις.

Γεγονός που εξηγεί τον λόγο της ηχηρής απουσίας του Αντιδημάρχου κ. Θανάση Κονιδάρη από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και που προκάλεσε πολιτικό  “έμφραγμα¨ στην  παράταξη του δημάρχου Παύλου Δάγλα. Δυστυχώς  τα γεγονότα δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον της συνύπαρξης (γιατί περί αυτού πρόκειται) των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης  και της συμπόρευσης τα υπόλοιπα τρία χρόνια.

Μεταξύ των “μαύρων”  νεφών   που μαζεύονται επικίνδυνα στην αυτοδιοικητική πορεία  του Μεγανησίου , ξεχωρίζουν και δύο καλά νέα, όπως εκείνο της αναπλήρωσης της θέσης  της αγροτικής ιατρού αλλά και η μεταφορά των σκουπιδιών του Μεγανησίου στην Άρτα που βάζει τέλος στις πυρκαγιές  και τις διοξίνες. Μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που η Λευκάδα έχει κηρυχθεί για το ίδιο θέμα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Δείτε τα βίντεο:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έκκληση για αίμα

Όπως μας ενημέρωσαν ένας συμπατριώτης μας έχει  άμεση ανάγκη για αίμα. Όποιος μπορεί ας πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο κι ας […]

6 Σχόλια

  1. Εξ απαλών ονύχων η κριτική της αντιπολίτευσης,στο 9ο συμβούλιο,κανείς σύμβουλος δεν άγγιξε την ουσία του προβλήματος,αλλά αναλώθηκαν στα πεπατημένα και στις γενικολογίες ,στο πρόβλημα του σκάφους.
    Oυδείς τόλμησε να βάλει Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο στη θέση τους.
    Επίσης η σιωπή του ακροατηρίου για το πρόβλημα ,είναι ένα θέμα προς …διερεύνηση και αποκομιδής συμπερασμάτων,πολύ κρίμα και σίγουρα το σκάφος δεν θα είναι έτοιμο σε 10 μέρες ,πάτε στοίχημα :

  2. Ο απλός πολίτης του Μεγανησίου μιλά για διοξίνες κ.λ.π κ.λ.π
    Ολόκληρος Δήμος Λευκάδος έχει προβεί σε καμία μέτρηση ή εκ του Νόμου προβλεπόμενα για μια χωματερή που βρίσκεται δίπλα από τα σχολεία ? Τι έγινε τις ημέρες που πήρε φωτιά στην χωματερή ? Μπράβο Δήμαρχε Μεγανησίου για την πρωτοβουλία σου να συνεργαστείς για αυτό το μεγάλο πρόβλημα με ΑΡΤΑ .
    Η επιτροπή πρωτοβουλίας για το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών σην Λευκάδα ετοιμάζεται . Μην με πάρει κανείς τηλέφωνο και μου πεί // ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ // που τον έστειλα στον Εισαγγελέα γιατί αυτή την φορά θα πω ονόματα . Π ΓΛΗΓΟΡΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

  3. Ευτυχως που ο Γληγορης δινει ευσημα στο Δαγλα για τις ενεργειες του σχετικα με τα σκουπιδια στο νησι μας, γιατι στο περασμενο συμβουλιο καποιοι επεμεναν οτι ειναι λαθος κι αντε να τα ξεχωρισουμε κι αντε εδω τα γυαλινα κι εκει τα πλαστικα και παραπερα τα χαρτια και γιατι δε μας τα δεχτηκε η Ζαβερδα και που ειναι τα χαρτια της αρνησης κτλ κτλ κτλ.Να μη χανουμε την ουσια κυριοι.Η χωματερη πρεπει να κλεισει και τα σκουπιδια πρεπει να βγουν εκτος και ο βιολογικος να προχωρησει.Καλη μας συνεχεια.

    1. O κ. Γληγόρης δεν δίνει εύσημα στον Δάγλα, χτυπάει ορθώς το καμπανάκι(καλύτερα την καμπάνα) για την Λευκάδα και τον Δρακονταειδή. Έξι ζητήματα έγιναν σημαία την προεκλογική περίοδο. Να τα θυμηθούμε;

      Σκουπίδια, νερό, νοσοκομείο, γέφυρα, πώληση οικοπέδων και αεροδρομίων, ιχθυοκαλλιέργειες αλλά και ο…. Σκορπιός. Αυτά “φάγανε” τον Αραβανή(Καζάνα). Δόθηκαν λύσεις; Είναι ικανοποιημένοι οι Λευκαδίτες ; θα δείξει, στο τέλος γίνεται ο λογαριασμός. Στα προηγούμενα προστέθηκε κι ένας σεισμός και φοροτσουνάμι από την νέα κυβέρνηση.

  4. 1.Για άλλη μια φορά , η αντιπολίτευση έδωσε
    “Απαρτία” στο δημοτικό συμβούλιο !
    2.Εδω και δυο χρόνια γίνονται μόνο απ ευθείας
    αναθέσεις έργων αλλά δεν σε πειράζει ,μόνο του
    Ζαβιτσάνου σε ενοχλούσαν .

    1. Ρε φίλε εδώ δεν μας πειράζουν άλλα κι άλλα, ποιος ασχολείται πλέον μ΄αυτά; Ο Ζαβιτσάνος είχε την ατυχία να πέσει πάνω στην πολιτική συγκυρία “Ανατροπή παντού”. Τώρα το σύνθημα άλλαξε, έγινε τον “ήπιαμε παντού”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights