Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2024

Δήμος Μεγανησίου: Τρίτο επεισόδιο του “σήριαλ” δημοτικά τέλη κι αύξηση

Με πρόστιμα, διοικητικές και ποινικές κυρώσεις απειλεί η Αποκεντρωμένη και το Υπουργείο του “αντιφρονούντες”   δημοτικούς συμβούλους

Στην οικονομική επιτροπή επαναφέρει   ο δήμαρχος Μεγανησίου  τις αυξήσεις των δημοτικών τελών  για το 2015  με νέα πρόταση  και κραδαίνοντας ανα χείρας   κατ΄ επείγον έγγραφο του Yπουργείου Εσωτερικών  σύμφωνα με το οποίο  στους  δημοτικούς συμβούλους που θα καταψηφίσουν τον ισοσκελισμό των τελών ανταποδοτικότητας  (φωτισμού και καθαριότητας) θα επιβληθούν πρόστιμα, διοικητικές  ή ακόμα και ποινικές κυρώσεις.

Έτσι αναμένεται η υπερψήφιση της πρότασης του προέδρου(δημάρχου). Στην συνέχεια η πρόταση θα οδηγηθεί σε νέο δημοτικό συμβούλιο  προς επικύρωση  και εν συνεχεία στην Αποκεντρωμένη  Διοίκηση ,για έγκριση   και κλείσιμο της υπό κατάρτισης προϋπολογισμού του δήμου Μεγανησίου.

Τώρα αρχής γενομένης από το 2017 και για τα επόμενα έτη μέχρι το νέο ισοσκελισμό  της ανταποδοτικότητας που θα επιβαρύνεται με το κόστος μεταφοράς  των απορριμμάτων στην Άρτα μας περιμένουν αυξήσεις 20% στα δημοτικά τέλη ετησίως και τουλάχιστον για τα έτη 2017, 2018,2019,2020 και…. βλέπουμε!

Καλό κουράγιο!  Τόσο στους δημοτικούς συμβούλους ως προς το νέο άχαρο διακοσμητικό τους ρόλο στο σχεδιασμό που μας επιβάλλουν Βρυξελλοκεντρικά, όσο κυρίως στους δημότες που  θα κληθούν συν των κεντρικών φόρων να σηκώσουν στους ώμους τους και την επιβίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

δείτε σχετικά:

Επανέρχονται τα τα ανταποδοτικά τέλη στο δημοτικό συμβούλιο του Μεγανησίου

Δημοτικό Συμβούλιο Μεγανησίου: Τουλάχιστον είδαν τα «βράχια»(βίντεο)

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

  1. Άμα ξεκινήσουνε τα πρόστιμα στους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης που δεν ψηφίζουν τις προτάσεις της συμπολίτευσης , λες στο τέλος ο Τσιπρας να παει φυλακή την αντιπολίτευση , που δεν ψηφίζουν τα νομοσχέδια ;
    Ωραία πράματα !

    1. Ποιος σου είπε George πως κυβερνά ο Τσίπρας, που και που “χώνει” κάναν δικό του στο δημόσιο τ΄άλλα ΟΛΑ γίνονται απ΄έξω. Ξανά τα ίδια θα λέμε; Τώρα η τιμωρία της αντιπολίτευσης πλέον σ’ αυτή την χώρα δεν είναι να πάει φυλακή. Η τιμωρία της θα είναι να γίνει κυβέρνηση και να τα εφαρμόσει!

    1. φίλε δεν χαλάω τον ήλιο και το απόγευμα μου και δεν έχω και όρεξη για νέες ανακοινώσεις. Το όνομα , το επώνυμο κι επαληθευμένο email και γράφε ότι θέλεις.

      Πάντως για να γνωρίζεις, από καιρό(χρόνια) ο φόβος έχει αλλάξει μεριά! Τουλάχιστον όσον με αφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights