Δολιοφθορές σε ελαστικά τροχοφόρων οχημάτων στο Μεγανήσι

Ζημιές σε 18 οχήματα  μόνο χθές

Πληθαίνουν τα περιστατικά  δολιοφθορών σε ελαστικά οχημάτων στο Μεγανήσι, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στο Κατωμέρι. Ο Μανιακός ή οι μανιακοί δρουν μεταμεσονύχτιες ώρες και χτυπούν αδιακρίτως σε αυτοκίνητα , δίκυκλα, ακόμα και σε ρυμούλκες. Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι, πολλοί από τους οποίους έχουν πέσει θύματα των δολιοφθορών περισσότερες από μία φορές.

Ο δράστης ή οι δράστες  δεν δείχνουν  να  έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις  ή άλλα κίνητρα που να δικαιολογούν την κατηγοροποίηση των επιθέσεων με πιο πιθανό το ενδεχόμενο να χρίζει (ουν)  ιατρικής βοήθειας όποτε κι εάν συλληφθούν. Πράγμα εύκολα πραγματοποιήσιμο   με μια απλή κάμερα επίβλεψης χώρου.

Πάντως καλό είναι όποιος αντιληφθεί τον δράστη ή τους δράστες  να μην έρθει σε ολονύκτια αντιπαράθεση αλλά να ενημερώσει την επόμενη μέρα τις Αστυνομικές Αρχές.  Κι αυτό γιατί μπορεί να βάλει σε σοβαρό κίνδυνο την ζωή του.

2 Comments

  1. Ο/Η Σφυριζα λέει:

    Μαστουρομένοι είναι , ο κοσμος το χεί τούμπανο και νέος κρυφό καμάρι .

  2. Ο/Η μαστουρης λέει:

    εαν τετοιες αγαθοεργιες κανανε ολοι οι μαστουρωμενοι στο νησι δεν θα χε μεινει ουτε ζαντα. Εαν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι ειμαστε Νο1 σε καταναλωση ψυχοφαρμακων στο Ιονιο!!!!

Leave a Comment