Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Ο νέος Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς στο Μεγανήσι

“Θα βρίσκομαι κοντά  στο Μεγανήσι αρωγός  στα προβλήματά του”

Αυτό δήλωσε ο νεοεκλεγείς  βουλευτής   ενώπιων δημάρχου κι αντιδημάρχου  Μεγανησίου κυρίων Δάγλα Παύλου και Θανάση Κονιδάρη σε συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο του νησιού.

Ο κ. Καββαδάς πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί μας πριν καλά -καλά ολοκληρωθεί η  καταμέτρηση, μίλησε με τους  κατοίκους  στα τρία χωριά και τους ευχαρίστησε για την ανάδειξή του ως νέου βουλευτή Λευκάδας. Στην συνέχεια συνοδευόμενος από τον συνυποψήφιό του κ. Βασίλη Μελά κατευθύνθηκε στο δημαρχείο όπου είχε  μακρά συνάντηση με τον  δήμαρχο και τον  αντιδήμαρχο Μεγανησίου.

Στην συζήτηση τέθηκαν τα άμεσα ζητήματα  που αντιμετωπίζει το νησί , όπως το θέμα της έλλειψης  νηπιαγωγού  το οποίο κι αντιμετωπίστηκε άμεσα, το θέμα της ομαλής αντικατάστασης των αγροτικών ιατρών, όπου αποφασίστηκε  πρώτα να έρθει αντικαταστάτης και μετά να φύγει η εκτελών χρέη μέχρι της 5ης Οκτωβρίου  αγροτική ιατρός κι άλλα σημαντικά ζητήματα  ομαλής λειτουργίας  της καθημερινότητας του δήμου.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο πρόβλημα  διαχείρισης των υγρών και στερεών αποβλήτων , με τον κ. Καββαδά να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα αυτά, προβάλλοντας παράλληλα και δικές του ιδέες, οι οποίες απ΄ότι πληροφορηθήκαμε συζητήθηκαν  αφού  υπήρχε  σύμπνοια απόψεων και  στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Τέλος ο νέος βουλευτής Λευκάδας δήλωσε ότι αμέσως μετά την ορκομωσία  ξεκινά κι επίσημο κύκλο επαφών για την επίλυση μια σειρά ζητημάτων  μέσα στα οποία φυσικά και θα εντάξει  και τα αιτήματα του νησιού μας. Σε κάθε περίπτωση δήλωσε  θα διατηρηθεί ανοιχτή γραμμή  για αλληλοενημέρωση  και κοινές διεκδικήσεις.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Το Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης ετοιμάζει φέτος το καλοκαίρι νέα αποστολή στο Μεγανήσι

Ξεκινούν από τα τέλη Αυγούστου ανασκαφές στο Μεγανήσι Στο Μεγανήσι αναμένεται αρχαιολογική ομάδα από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του […]

Το Μεγανήσι έκανε την ανατροπή. Πρωτιά για τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο (ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά) – ΑΝΑΣΑνε και η Λευκάδα – Δηλώσεις

Σαρωτική νίκη του του Θεόδωρου Γαλιατσάτου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Με 60% επικράτησε ο συνδυασμός ΑΝ.Α.Σ.Α. Τα αποτελέσματα του β΄γύρου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights