Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
14 Δεκεμβρίου 2017

O Δάγλας έστησε σκαλωσιές στο νέο δημαρχείο στο Μεγανήσι

Εννιά ολόκληρα χρόνια και τέσσερα εκατομμύρια  τριακόσσιες χιλιάδες ευρώ τακτικές επιχορηγήσεις και ΣΑΤΑ προυπολογισμοί  με διαχειριστή την προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έφτασαν να μπεί μία πρόγκα από το 2006.

Ο νέος δήμαρχος Μεγανησίου με πετσοκομμένη επιχορήγηση ελέω μνημονίων , στήνει σκαλωσιές και προχωράει σε επιχρίσματα  στο νέο δημαρχείο, όπου το κουφάρι του στοίχειωνε για  μια δεκαετία  άπραγο το Κατωμέρι. Ο Παυλος  Δάγλας εκφράζει  έτσι την έμπρακτη  βούλησή του  να  προχωρήσει   τις εργασίες μέχρι την αποπεράτωση και την παράδοσή του σε λειτουργία στο τέλος της θητείας του, εφόσον φυσικά καταφέρει να το εντάξει σε κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης  του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Σύγλησης 2015-2018.

Σχετικά άρθρα

Παγώνουν μέχρι το τέλος του 2016 οι προσλήψεις στους ΟΤΑ. Εξαιρούνται οι νησιωτικοί δήμοι που πληρούν την αρχή «ένα νησί – ένας δήμος» (όπως το Μεγανήσι)

Παγώνουν μέχρι το τέλος του 2016 οι προσλήψεις προσωπικού όλων των κατηγοριών στους δήμους και τις

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο «εν κρυπτώ» για το θέμα του οικοπέδου 31,35 στρεμμάτων ιδιοκτησίας και του δήμου Μεγανησίου – Η εισήγηση

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Μεγανήσι λόγω ΤΑΙΠΕΔ, μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας». Ο δήμος Μεγανησίου υπό την ανοχή  και […]

9 Σχόλια

  1. Δάγλαςοε , Δάγλαςοε
   Δάγλας οεοεοε
   Δάγλας εδώ, Δάγλας εκεί
   τώρα αυτός θα διοικεί,
   τώρα αυτός θα διοικεί!

   Δάγλας, Δάγλας,Δάγλας, Δάγλας.
   Δάγλας και τα μυαλά στις σκαλωσιές!

 1. Ο Δάγλας έβαλε σκαλωσιές?? χαχα πολύ αστείο! Αλήθεια, τα λεφτά είναι από το ΣΑΤΑ? Γιατί αν είναι, τότε πρέπει να σκεφτουν πολύ καλά οι σύμβουλοί του και ο κόσμος του τι θα γινόταν αν πειραζόταν το ΣΑΤΑ από άλλον δήμαρχο όπως πχ τον Ζαβιτσάνο. Παρεμπιπτόντως, μπορεί κάποιος να μας αναφέρει το μέχρι τώρα έργο του νέου δημάρχου γιατί εμείς που είμαστε μακριά δεν έχουμε την ενημέρωση?

 2. Μακρια εισαι kwsta αλλα μαλλον ψηφισες καποιον δημαρχο κι αυτος δεν ηταν ο Δαγλας.Για να μην τον ψηφισεις λοιπον μαλλον ειχες πληροφοριες πως δεν ειναι ικανος κι επελεξες τον αλλο υποψηφιο αρα ας σε πληροφορισει ο της επιλογης σου για το τι εκανε ο Δαγλας ως τωρα.Παρακολουθησε και ολοκληρα τα συμβουλια στο σαιτ του δημου και η πληροφοριση σου θα ναι ολοκληρωτικη και σφαιρικη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *