Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Ιουνίου 2018

Δήλωση Δημάρχου Λευκάδας, Κωνσταντίνου Δρακονταειδή,ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου

Η Δημοκρατία, το δικαίωμα ενός λαού να αποφασίζει για το μέλλον του δεν είναι λόγοι για να φοβόμαστε. Τα τελευταία χρόνια, μήνες και μέρες βιώνουμε μια κλιμακούμενη εκστρατεία τρομοκράτησης από όλους εκείνους που αρνούνται το δικαίωμα του ελληνικού λαού σε μια ζωή χωρίς λιτότητα και περικοπές. Σε μια ζωή που θα δίνει χώρο στην ελπίδα.

Εδώ που έχουμε φτάσει, καμία επιλογή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Είναι η ώρα για τον κάθε πολίτη ενώπιον της Ιστορίας και του μέλλοντος αυτού του τόπου να πάρει τις αποφάσεις του για τον ίδιο, τα παιδιά μας, τον ελληνικό λαό, τους λαούς, την Ευρώπη συνολικά.

Ευρωπαϊκή απάντηση είναι η απάντηση του ΟΧΙ. Γιατί το ΟΧΙ για ζωή και ελπίδα, απέναντι στους εκβιασμούς και στο άδικο είναι περίφανη απάντηση τόσο υπεράσπισης της Ευρώπης, όσο και υπεράσπισης της εθνικής αξιοπρέπειας.

Έχουμε την ιστορική ευκαιρία να στείλουμε στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο, μήνυμα ελπίδας.

Ο μόνος μας φόβος είναι ο Φόβος. Δεν θα τον αφήσουμε να μας κερδίσει.

Θα τα καταφέρουμε!

Σχετικά άρθρα

Ενώ στην Ελλάδα θέλουν ιδιωτικοποίηση, δημοψήφισμα αύριο στο Βερολίνο για επιστροφή σε δημόσιο έλεγχο του ηλεκτρικού ρεύματος

Αριστερά, Πράσινοι και Πειρατές υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της ηλεκτρικής ενέργειας Δημοψήφισμα για την μεταβίβαση του ελέγχου της διαχείρισης του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *