Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
14 Δεκεμβρίου 2017

Στην Λευκάδα ο Τάσος Μαυρόπουλος συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

Επίσημη πρώτη επίσκεψη  στα  Ιόνια , ως Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας  του Μεγανησιώτη  γαμπρού

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Αναστάσιος Μαυρόπουλος στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, πραγματοποίησε επισκέψεις στη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και τη Λευκάδα, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Παπαγεωργίου.

Το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, υποδέχτηκαν οι Διοικητές των Π.Υ των Ιονίων Νήσων, Δ/τής Π.Υ. Ζακύνθου Αντ/ρχος Γεωργούσης Στυλιανός, Δ/της Π.Υ. Κεφαλονιάς Πυρ/χος Τετενές Μιλτιάδης και ο Δ/της Π.Υ. Λευκάδας Πυρ/χος Ρίζος Θωμάς.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Π.Υ., είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους για θέματα που τους αφορούν, καθώς και για ζητήματα της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

Κατά την επίσκεψή του στα Ιόνια Νησιά, ο κ. Μαυρόπουλος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ζακύνθου κ. Νιοτόπουλο Ελευθέριο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Κουρή Σωτήριο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λευκάδας κ. Χαλικιά Θεόδωρο, το Δήμαρχο Ζακύνθου κ.Κολοκοτσά Παύλο, τον Αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Λυκούδη Διονύσιο, το Δήμαρχο Λευκάδας κ. Δρακονταειδή Κων/νο, τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Αντιπεριφέρειας Λευκάδος κ. Θεοχάρη Αντώνη, τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λευκάδας κ. Γαζή Παναγιώτη, καθώς και με εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και των τοπικών αρχών.

Στις συναντήσεις αυτές τέθηκαν στο Γενικό Γραμματέα ζητήματα σχετικά με τη φετινή τουριστική περίοδο, καθώς και το θέμα της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στα Ιόνια νησιά.

Σχετικά άρθρα

Smart-Meganisi

Στα νησιά Κάλαμος, Καστός, Χάλκη, Τήλο, Ιθάκη, Μεγανήσι, Κέα και οι Σπέτσες η εφαρμογή Smart – Islands. Διαβάστε τι θα […]

Αφιέρωμα της Εφημερίδας των Συντακτών στο Μεγανήσι, στο «μικρό -όμως Μέγα- νησί»

Μεγανήσι. Άλλοι ρυθμοί. Λαμπερά λιμανάκια γαλήνης με κρυστάλλινα νερά απολαμβάνουν με νησιώτικη ανεμελειά τον επίλογο του φετινού καλοκαιριού, κρατώντας ακόμα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *