Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Ιουλίου 2018

Eυχές του Αντιπεριφερειάρχη Θοδωρή Χαλικιά για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων και γνωρίζοντας και από κοντά σαν εκπαιδευτικός και γονέας τριών παιδιών που πέρασαν από την δοκιμασία των Πανελλαδικών τη διαδικασία αυτή, σας εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι αυτές οι εξετάσεις ένα κομβικό σημείο στην πορεία προς την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Καλή δύναμη σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής σε εσάς και στους γονείς σας που αυτές τις μέρες συμπάσχουν και αγωνιούν μαζί σας αλλά και στους καθηγητές σας.

Οι εξετάσεις αυτές όμως δεν αποτελούν την μοναδική ευκαιρία της ζωής σας που είναι όλη μπροστά σας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα σας κάνουν πιο δυνατούς και πιο έμπειρους για τον αγώνα της ζωής, για το μέλλον που εσείς ονειρεύεστε και μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως θέλετε.

Καλή επιτυχία!!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

Απορίφθηκε από το ΣΤΕ η Προσφυγή της ΠΙΝ , του δήμου Κέρκυρας και πολιτών κατά της πώλησης της Κασσιώπης. Νόμιμη η μεταβίβαση

Απερρίφθησαν οι προσφυγές της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του δήμου Κέρκυρας και πέντε Κερκυραίων από το Συμβούλιο της Επικρατείας, με δυο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *