Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Νοεμβρίου 2017

To Eργατικό Κέντρο για την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας, τον Νίκο Λιβιεράτο και το Νοσοκομείο

Την Τετάρτη και ενώ τελείωνε η συγκέντρωση στο Νοσοκομείο, κατέφθασαν ο κύριος Λιβιεράτος και η υπεύθυνη υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτυρόμενοι ότι δεν πήρε πρόσκληση ο Ιατρικός Σύλλογος για την συγκέντρωση. (Σε κανέναν δεν στάλθηκε πρόσκληση)

Συνέχισαν με φωνές και χαρακτηρισμούς όπως: «έτσι κάνετε και γι’ αυτό είστε τρεις κι ο κούκος», «εμείς είμαστε με την Ευρωπαϊκή Ένωση…» κ.ά.

Αυτό που τους ενόχλησε ήταν η κριτική που κάναμε στην πολιτική τόσο της προηγούμενης, όσο και της σημερινής κυβέρνησης, που υλοποιούν πολιτικές κατά της δημόσιας υγείας.

Η σημερινή κυβέρνηση υλοποιεί τον προϋπολογισμό του 2015 που περικόπτει άλλα 350 εκατομμύρια από τον τομέα της υγείας, αλλά και την απαγόρευση προσλήψεων.

Τότε ο κύριος Λιβιεράτος είπε:  «είστε δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας».

Πρόκειται για «κατηγορία» της σοσιαλδημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του ’80 προς την αριστερά και τα ταξικά συνδικάτα.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει στην ίδια ρότα όταν δεν έχει επιχειρήματα, απαντά με τις ίδιες εκφράσεις.

Όταν η άποψη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι τα προβλήματα του Νοσοκομείου είναι η στελέχωση (πώς και πότε θα γίνει;) κύρια όμως είναι, η ανίκανη διοίκηση που δεν έκανε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια !!!

Γι αυτό προτείνει κατάλληλη και ικανή διοίκηση με Πρόεδρο του Δ.Σ. άμισθο (με την αμοιβή του οποίου θα προσλαμβάνονται γιατροί !!!).

Μετά από αυτές τις προτάσεις μπορεί να καταλάβουν όλοι οι Λευκαδίτες γιατί έκαναν όλη αυτή τη φασαρία.

Το Εργατικό Κέντρο όπως κάνει τα τελευταία χρόνια θα συνεχίσει να απαιτεί:

 • Καθολική Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό.
 • Προσλήψεις Ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
 • Άμεσες λύσεις (όχι ασπιρίνες 3μηνων αποσπάσεων και μεταφορά των αγροτικών γιατρών στο Νοσοκομείο) για να μπορούν να ξαναλειτουργήσουν η παθολογική και ορθοπεδική κλινική και να μη κλείσει το Κέντρο Υγείας Βασιλικής. 

   

  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

   

  2 Απρίλη 2015

Σχετικά άρθρα

«Ηχηρό» μήνυμα από τα μέλη της ΝΔ στη Λευκάδα: «Σας επιφυλάσσουμε την τύχη του ΠΑΣΟΚ εάν δεν αλλάξετε ρότα»

Οι εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν  το περασμένο Σάββατο  16  Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέων Προέδρων και Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *