Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Aπάντηση του Γιώργου Γαβρίλη στην ανακοίνωση του Στάθη Ζαβιτσάνου και της παράταξης «Μεγανήσι μαζί στο μέλλον»

To γαρ πολύ της θλίψεως…

Η  όποια  προσπάθεια  εμπλοκής του ονόματός μου και του megansinews σε «παιχνίδια»  με τον δήμαρχο Μεγανησίου  κ. Παύλο Δάγλα και την δημοτική του παράταξη, είναι εντελώς ανυπόστατη και συκοφαντική. Ουδέποτε  συμμετείχα σε καμία συγκέντρωση του Παύλου Δάγλα  (ούτε στην προεκλογική) ποσώ δε μάλλον σε κάποια υποτιθέμενη ομάδα όπου  αν υπάρχει, εγώ δεν την γνωρίζω.

Οι συρραφές, οι συγγραφές  και  τα μαγειρέματα  ουδόλως με αφορούν. Πιθανόν άλλα site  Στάθη να είχες κατά νου  την ώρα της συγγραφής της ανακοίνωσής σου.

Το  άρθρο για το οποίο αναφέρεσαι βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα  προς ανάγνωση κι εξαγωγή συμπερασμάτων , απέχοντας μακράν της δικής σου  ερμηνείας. Μάλιστα  υπάρχουν προς υποστήριξη δύο έγγραφα (συμφωνητικό και τιμολόγιο με το όνομα δήμος Μεγανησίου).Μολονότι δεν την ζήτησα υπάρχει και μία μαρτυρία . Παρουσιάστηκαν κι ενώπιων του Δημοτικου Συμβουλίου.

Επειδή τυγχάνω κι επαγγελματίας , γνωρίζω ότι ένα παραστατικό(τιμολόγιο) οφείλει ν΄ ανταποκρίνεται στην  αλήθεια, διαφορετικά εμπίπτει στην κατηγορία των εικονικών και τιμωρείται  με μεγάλα πρόστιμα. Ομολογώ πως δεν γνώριζα ότι μπορεί ο  δήμαρχος κι ο καθένας να κόβει τιμολόγια στον δήμο Μεγανησίου για δαπάνες που αφορούν τον ίδιο ή τις δραστηριότητες του.

Τώρα βέβαια όμως  που το καλοσκέφτομαι μπορεί να  υπάρχει κάποια καινούργια νομολογία δικής σου επινοήσεως που να τα επιτρέπει. Πάντως εγώ αυτά θα πω όποτε και εάν μου ζητηθεί, μένει να δούμε τι θα πεις εσύ. Γιατί έξω από το Μεγανήσι ξέρεις, οι νόμοι λειτουργούν όπως σ΄όλη την Ελλάδα.

Τέλος πάντων , σε δικαιολογώ , κάτι πρέπει να πεις κι εσύ δεν γίνεται , 12 χρόνια δήμαρχος επί εποχής ΠΑΣΟΚ στις δόξες του, διετέλεσες!

Άχ,  άτιμη  η κοινωνία  ρε  Στάθη,  άλλους τους κατεβάζει κι άλλους τους ανεβάζει στα τάρταρα!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights