Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Απριλίου 2018

Πρόσκληση από την Equal Society σε συνάντηση για τον εθελοντισμό

Η Equal Society διοργανώνει την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στις 6 το απόγευμα,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας (οδός Δημ. Γολέμη),  τη δεύτερη συνάντηση εθελοντισμού και προσκαλεί εκπρόσωπους και μέλη εθελοντικών και πολιτιστικών φορέων  του νησιού, αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε δράσεις εθελοντικής προσφοράς.

Η πρώτη συνάντηση εθελοντισμού είχε ως αποτέλεσμα να μπει μια θεμελιώδης αρχή για τη συνεργασία και κινητοποίηση σωματείων,  εθελοντικών οργανώσεων, πολιτιστικών φορέων και πολιτών με σκοπό την ενεργό συμμετοχή σε από κοινού δράσεις για την καλυτέρευση της τοπικής κοινωνίας του νησιού.

Σας περιμένουμε στη 2η συνάντηση όπου μέσα από τον ανοιχτό διάλογο θα προγραμματιστούν εθελοντικές δράσεις για το άμεσο μέλλον που θα αφορούν τις συντονισμένες ενέργειες όλων των φορέων για τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τον αθλητισμό και τη κοινωνική ζωή.

Πληροφορίες στο γραφείο της Equal Society: Κεντρική πλατεία Λευκάδας, τηλέφωνο 26450 22578.

Σχετικά άρθρα

Γαλιατσάτος για Σπύρου και Χ.Α. (μη σύγκληση του ΠΣΙΝ): «Πιάστηκε με την γίδα στη πλάτη»

Aνακοίνωση της ΑΝ.Α.Σ.Α σχετικά με τις δηλώσεις Σπύρου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος […]

«Kόκκινες γραμμές» και στο Πόρτο- Κατσίκι

Επίσκεψη- αυτοψία  πραγματοποιήθηκε  σήμερα  από τον καθηγητή γεωλογίας κ. Ευθύμιο Λέκκα συνοδευόμενο  από τους  τρεις αιρετούς  της Λευκάδας κύριους   Δρακονταειδή Κων/νο, Σταύρο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *