Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Σταύρος Γρηγόρης: “Δεν θέλω να καρπωθώ την δόξα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από την διάλυση του ΓΝΛ”

Απάντηση του Βουλευτή Λευκάδας σε δελτίο τύπου της ΝΕ ΠΑΣΟΚ

Διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας, διαπίστωσα ότι, πλην της απώλειας κάθε επαφής με την κοινωνία ως κόμμα, όπως αποδείχθηκε και στις πρόσφατες εκλογές και με την στη συνέχεια πορεία του προς την πολιτική ανυπαρξία πληρώνοντας τις μνημονιακές του αμαρτίες, τα στελέχη του που συνέταξαν την ανακοίνωση, εκτός του ότι και αυτά απώλεσαν κάθε επαφή με το λαό , έχουν απολέσει και την επαφή τους με την Ελληνική γλώσσα και το Συντακτικό.

Στην ανακοίνωση – ενημέρωση που έστειλα στα τοπικά ΜΜΕ πουθενά δεν συνάγεται ότι καρπώθηκα ή προσπάθησα να καρπωθώ τις ‘’επιτυχίες ‘’ του ΠΑΣΟΚ. Για οριστικοποίηση λύσεων και μάλιστα ανάγκης  και προσωρινών  κάποιων εξ αυτών μίλησα για να μην καταρρεύσει το Νοσοκομείο στα πλαίσια της όλης κατάρρευσης του ΕΣΥ συνεπεία των καταστροφικών πολιτικών των τώρα διαμαρτυρομένων. Τους χαρίζω λοιπόν όλη τη δόξα αυτής της κατάρρευσης.

Όσον αφορά την παράγραφο 3 θυμίζει το παιχνίδι της κολοκυθιάς, γιατί 2 και όχι 4. Οι θέσεις που επαναπροκηρύχθηκαν  είναι αυτές οι οποίες βγήκαν άγονες στην πρώτη προκήρυξη και κατανεμήθηκαν δίκαια βάσει αναγκών και προτιμήσεων ιατρών ώστε να μην καταλήξουν κι αυτές άγονες. Επειδή στη πρώτη προκήρυξη  δεν υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις θέσεις Παθολόγου και Καρδιολόγου  επαναπροκηρύχθηκαν  οι δύο θέσεις για Βιοπαθολόγο και Αναισθησιολόγο που και αυτές τις έχει ανάγκη το Νοσοκομείο.

Δε θέλω λοιπόν να καρπωθώ τη δόξα του ΠΑΣΟΚ για το κατόρθωμα του να διαλύσει μαζί με τη ΝΔ με τις μνημονιακές πολιτικές που ακολούθησαν τις δημόσιες δομές υγείας και κατ’ επέκταση του ΕΣΥ  που η Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας  του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε σε ημιθανή κατάσταση και προσπαθεί με συνεχείς παρεμβάσεις να κρατήσει ζωντανό.

Είναι ύβρις να μιλάνε για ήθος και να ασκούν τέτοιου επιπέδου κριτική οι θιασώτες και χειροκροτητές της πολιτικής του μνημονίου που οδήγησαν το λαό μας σε ανθρωπιστική κρίση και κατέστησαν την πατρίδα μας αποικία χρέους παραιτημένη αμετάκλητα από την άσκηση κυριαρχικού δικαιώματος επί  των  περιουσιακών  της στοιχείων μέσω της υπαγωγής υπό Αγγλικό Δίκαιο των συμβάσεων που υπέγραψαν.

Αιδώς Αργείοι, κρείττον το σιγάν.

Σταύρος  Γρηγόρης

Βουλευτής  Λευκάδας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights