Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Απριλίου 2018

Συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας στο διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα «ΑΧΑΙΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ «ΦΛΟΓΑ» 2015»

Το βάπτισμα του πυρός πήραν κάποιοι από τους μικρούς ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας με τη συμμετοχή τους στον πρώτο τους αγώνα έκτος έδρας.

Με συμμετοχή αθλητών από ομίλους της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας «ΑΧΑΙΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ «ΦΛΟΓΑ» 2015», για σκάφη τύπου OPTIMIST & LASER 4,7, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, στις 28/2 και 1/3/15.

Στον αγώνα αυτό  το παράβολο συμμετοχής των αθλητών δόθηκε εξ ολοκλήρου στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Ο αγώνας,  αποτέλεσε την τελική αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών Τριγώνου της Περιφέρειάς μας για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2015 στην Καλαμάτα.

Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές μας και ειδικά στα παιδιά αυτά που για πρώτη φορά έλαβαν μέρος σε αγώνες εκτός έδρας.

Όπως επίσης και στους ιστιοπλόους που διακρίθηκαν,  Νίκος Διγενής τρίτη θέση στην κατηγορία Laser,  Εύα Διγενή πρώτη θέση στην κατηγορία Optimist κορίτσια και η Μαριλένα Κακλαμάνη Τρίτη θέση στην κατηγορία optimist κοριτσια 11 χρονών.

[wzslider]

Σχετικά άρθρα

«Αντίθετος μεν, συνεχίζω δε» για τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή στο θέμα της αυτοαξιολόγησης δομών και υπηρεσιών του δήμου

Το Σωματείο Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λευκάδας καυτηριάζει την στάση του δημάρχου κ. Κώστα Αραβανή, ο οποίος, σύμφωνα με […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *