Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Ιουλίου 2018

Προεκλογική συγκέντρωση-γνωριμία υποψηφίων Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Ευγενική παραχώρηση του Άκη Κατωπόδη η αίθουσα της συγκέντρωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν μια πρώτη συνάντηση-συγκέντρωση γνωριμίας με τους ετεροδημότες της Αθήνας την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί  στο δημαρχείο του Βύρωνα  στις 7μμ το απόγευμα (Καραολή & Δημητρίου 36), σε αίθουσα ευγενική παραχώρηση,  του Μεγανησιώτη δημάρχου Βύρωνα κ. Άκη Κατωπόδη. Τους υποψηφίους Χρήστο Παπαδόπουλο,  Σταύρο Γρηγόρη και Δάφνη Σφέτσα , θα συνοδεύουν και μέλη της ΝΕ Λευκάδας για να υπάρξει μια συνεννόηση  για την μετακίνησή των ετεροδημοτών προς την Λευκάδα με λεωφορεία.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας θα δώσει και τηλέφωνα ώστε όποιοι ενδιαφέρονται να επικοινωνούν για να κλείνουν θέσεις.

 

Σχετικά άρθρα

Ομόφωνα θετική γνωματοδότηση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ι. Ν στην Μ.Π.Ε για τον βιολογικό στην Σκίζα

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας μας, όπως αυτές αναφέρθηκαν πιο πάνω (σημείο 2 του παρόντος) και κατόπιν σχετικού αιτήματος […]

Χειροτονία διακόνου στο Μεγανήσι υπό του Σεβ. Μητροπολίτου κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ, Σάββατο 19 Ιαν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Λευκάδος καί Ἰθάκης εὐχαρίστως ἀνακοινώνει ὅτι –Θεοῦ θέλοντος- τό […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *