Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Απριλίου 2024

Μεγάλη κινητοποίηση σε Λευκάδα, Μεγανήσι.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στο νησί μας αλλά και στο Μεγανήσι μετά την «ξαφνική» απόφαση που ελήφθη χθες βραδύ να παραστεί ο πρωθυπουργός στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαΐου, στο Μεγανήσι της Λευκάδας.

Έτσι και θα συνεδριάσει σήμερα το βραδύ στις 21.00 η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, όπου θα είναι παρών και ο κος Γιώργος Κόκιος, επικεφαλής του τομέα Κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ για να συζητηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ομαλή διεξαγωγή της επίσκεψης. Ο Δήμαρχος Λευκάδας μας είπε πριν λίγο σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού ότι και ο ίδιος χθες βραδύ έλαβε γνώση για την επίσκεψη.

Ο Πρωθυπουργός μετά το συνέδριο μικρών Νησιών θα επισκεφθεί το Πνευματικό Κέντρο στην Λευκάδα. Εκεί θα συναντηθεί με τον Βουλευτή και τον Δήμαρχο όπως και με τοπικούς φορείς όπου και θα συζητηθούν όλα τα σημαντικά έργα που αφορούν την Λευκάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Ο Πρωθυπουργός ήδη έχει ενημερωθεί από τον Βουλευτή Λευκαδας ποια είναι τα σημαντικά έργα που αφορούν το νησί μας και πρέπει να προωθηθούν  (οδικοί άξονες, υποθαλάσσια ζεύξη, δίαυλος, τα μεγάλα έργα που είναι έτοιμα και πρέπει να ενταχθούν όπως ο εγκάρσιος άξονας, το τουριστικό αγκυροβόλι Βασιλικής αλλά και το θέατρο της Λευκαδας) και θα τοποθετηθεί πάνω σε κάποια από αυτά.

Σε ερώτηση μας γιατί η συνάντηση δεν θα γίνει στο νέο Διοικητήριο αλλά στο Πνευματικό Κέντρο ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη η αίθουσα εκδηλώσεων, λείπουν έπιπλα έτσι ώστε να μην μπορει να φιλοξενηθεί ο πρωθυπουργός στο νέο κτήριο.

Ο Δήμαρχος Λευκαδας βρίσκετε σήμερα στην Αθήνα όπου θα λάβει μέρος στην κηδεία του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Απόστολου Σάντα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, στην ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Σύντομα αναλυτικό Ρεπορτάζ για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Λευκάδα.

ΠΗΓΗ : My Lefkada

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights