Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Πολιτικός παραλογισμός: Αυτοί που διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ, θέλουν τώρα να το αποτελειώσουν

Είναι αυτοί που πρωτοστάτησαν στο να μην εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το 2007 ο Ε. Βενιζέλος, αφού δόλια και κατά απαράδεκτο τρόπο τον παραπλάνησαν και στη συνέχεια του γύρισαν την πλάτη την τελευταία στιγμή.

Είναι Αυτοί που πολέμησαν λυσσαλέα τον Ε. Βενιζέλο, αφού εκλέχθηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

άρθρο του Λευτέρη. Π. Κατωπόδη

Είναι αυτοί  που νομίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υποχείριό τους.

Είναι αυτοί που καταχρέωσαν το ΠΑΣΟΚ και ύστερα το εγκατέλειψαν.

Είναι αυτοί που πίστεψαν και πιστεύουν ότι είναι ελεω Θεού ψευτοαρχηγίσκοι του ΠΑΣΟΚ.

Είναι αυτοί που ώθησαν και παρακίνησαν τον ΓΑΠ να αναφωνήσει το «λεφτά υπάρχουν», κάτι που έκανε αντιπολιτευτική σημαία όλος  ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος.

Είναι αυτοί που μόλις άρχισε να βουλιάζει το πράσινο καράβι, το εγκατάλειψαν σαν ποντίκια και τρύπωσαν στα καραδοκούντα και παραπλέοντα φορτηγά σκάφη, ζητιανεύοντας πολιτική επιβιωση.

Είναι αυτοί τέλος, που σαν δούρειοι ίπποι μέχρι τώρα ψήφιζαν όλους τους μνημονιακούς νόμους, διατάγματα και τροποποιήσεις, όλοι αυτοί έσπρωξαν τον ΓΑΠ να δημιουργήσει το «νέο κομμα» με σκοπό να αποτελειώσουν  το ΠΑΣΟΚ συνειδητά,

Ολοι αυτοί οφείλουν να απολογηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη από όλους τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Ολοι αυτοί οι πολιτικά ασήμαντοι, που απαρτίζουν την πολιτιική εταιρεία «Παναγιωτακόπουλοι-Σπυρόπουλοι  Καρχιμάκηδες & Σία», και οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά, είναι αυτοί που απαρτίζουν το λεγόμενο «βαθύ πασοκ» και είναι αυτοί που θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τον ιδρυτή του κινήματος Α. Παπανδρέου.

Ο πολιτικός αυτός παραλογισμός δυστυχώς παρατηρήθηκε και παρατηρείται όχι μόνο σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και στην περιφέρεια και πλέον ειδικότερα και στην περιφέρεια Λευκάδας, στην οποία οι Πασοκικοί ινστρούκτορες φρόντισαν από πολύ νωρίς να προβούν σε διαλυτικές και αποσχιτικές ενέργειες.

Είναι σίγουρο όμως ότι οι ψηφοφόροι του Ανδρέα θα αποστρέψουν το πρόσωπό τους από την διασπαστική και τυχοδιωτκή αυτή κίνηση, στην οποία παρέσυραν τον ΓΑΠ οι επιλήσμονες του πατέρα του.

.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

  1. Aγαπητέ Λευτέρη, σου εύχομαι κι εγώ ολόψυχα χρόνια πολλά, υγεία , ευτυχία και μια καλή δημιουργική χρονιά.
    Λίγο ακόμα και θα με παίρναν τα δάκρυα! Ο καλός Βενιζέλος και οι κακοί του Γιώργου…πολύ καλό ομολογουμένως.

    Σου αφιερώνω με την ευκαιρία στίχους κι ένα καλό και επίκαιρο τραγουδάκι, που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση:

    “Δεν μπορώ να σε δώ καθαρά
    με εμποδίζει το δάκρυ στα μάτια
    κι η αγάπη ζητά μια σκιά
    και οι όρκοι σπασμένα κατάρτια

    Τελειώσαμε όλα στον αέρα τα καρφώσαμε
    σαν γυαλί στην παγωνιά θαμπώσαμε
    Τελειώσαμε μες στη μοναξιά κατασkηνώσαμε
    κάψαμε ριμάξαμε προδώσαμε
    τελειώσαμε.. τελειώσαμε..”

    http://youtu.be/ZCfI4yzPGy0

  2. τι λες βρε μαρια???και η ατζελα παει με τη νου δου… κι ο μακαριος ο φλωρακης συμπεθεριασε με τον μητσοτακη!!η πολιτικη για αλλους ειναι ιδεολογια και γι αλλους παιχνιδι να παρουν βουλευτικη συνταξη.

  3. Αγαπητή μου Μαρία Κ; σου διαφεύγει κάτι πολύ σημαντικό. Το ότι δεν πρέπει να μερδεύουμε τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές με τις εθνικές εκλογές.Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Μην διαπράττεις και συ το σφάλμα να συγχέεις αυτά τα δύο. Δες π.χ. τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο νησί μας. Ο νικήσας συνδυασμός ψηφίστηκε από όλες σχεδόν τις πολιτικές παρατάξεις. Στις εθνικές όμως εκλογές καθένας τραβάει τον κομματικό του δρόμο. Και έτσι πρέπει να γίνεται. Αλλο τα δημοτικά και άλλο τα εθνικά θέματα και προβλήματα.Αυτό είναι πάγια θέση μου. Οσο για τον΄”κολλητό μου;” τον Καλούδη, είναι γνωστό ότι δεν μας συνδέει κανένας κοινός κομματικός δεσμός. Καλή χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights