Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Εισαγγελική παραγγελία οδήγησε στην αυτοψία της Κτηματικής στο Φανάρι (Βίντεο)

Αυτό  δήλωσε ο δήμαρχος Μεγανησίου  Παύλος Δάγλας (6:43 βίντεο) στην προ ημερησίας ενημέρωση δημάρχου προς το Δ.Σ. και σε απάντηση τοποθέτησης του αρχηγού της αντιπολίτευσης κ. Στάθη Ζαβιτσάνου.

Είχε προηγηθεί περίπου ένα 20λεπτο σφοδρής αντιπαράθεσης με “πυρά” να εκτοξεύονται  μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης πάνω στο θέμα που έχει προκύψει με το κτήριο στο Φανάρι. Η σφοδρή αντιπαράθεση και το “οξυμμένο”  κλίμα ήταν το κύριο συστατικό της χθεσινής συνεδρίασης  καθόλη την διάρκειά της. Η αίθουσα που πραγματοποιήθηκε το Δ Σ, ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο  και οι αντεγκλήσεις  μεταξύ ακροατηρίου και μελών του Δ. Σ τόσο έντονες που ακούγονταν συχνά αρκετά μέτρα εκτός κτηρίου!

Είναι γεγονός ότι σε μια αρκετά δύσκολη πολιτική συγκυρία, συντηρείται ακόμα ένα κλίμα πόλωσης και προσπάθεια εμπλοκής και του meganisinews σε μια άνευ προηγουμένου δημοτικοπαραταξιακής, ίσως  προσωπικής πλέον αντιπαράθεσης. Μιας αντιπαράθεσης που δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε συνέχιση του διχασμού της κοινωνίας του Μεγανησίου και που εκ προοιμίου δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να εμπλακούμε διαιωνίζοντάς την.

Παραθέτουμε λοιπόν το  απόσπασμα (χωρίς σχόλια) με τις αναφορές  για το κτήριο στο Φανάρι, ίσως το πιο πολυσυζητημένο θέμα (μετά την μαρίνα Βαθέος) στο Μεγανήσι της τελευταίας πενταετίας. Ακούστε και καλά ξεμπερδέματα:

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έναρξη λειτουργίας της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεγανησίου – Ποδαρικό το Σάββατο 24-11 με το “Άλογο του πολέμου”

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγανησίου με χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη της Κινηματογραφικής Λέσχης, την οποία θα στηρίξει για δεύτερη […]

Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά και επίθεση δημοτικού συμβούλου στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γεράσιμο Κατωπόδη

Η παράταξη «Μεγανήσι με όραμα» καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη εξύβριση του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου […]

4 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣ meganisinews,
    Με αφορμή το ρεπορτάζ του meganisinews για το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο
    Κύριοι, δεν μπορείτε να αρνείστε την εμπλοκή σας, αφού σε ένα μεγάλο ποσοστό, αν όχι το μεγαλύτερο, ευθύνεστε για την πόλωση και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Είσθε, όπως το δήλωσε σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κος Δάγλας, «… να μην έχω και γω το δικό μου site; ». Είσθε αυτοί που φιλοξενούν όλα τα ανώνυμα και πολωτικά άρθρα, τροφή για εντάσεις, πολώσεις, ψευδολογίες, λάσπη και σκοπιμότητες, όπως πρόσφατα με τον οικονομικό έλεγχο στον Δήμο, το ΙΚΑ και με το ακίνητο στο Φανάρι! Είσθε μαζί με όλους αυτούς, που έρχονται στα Δημοτικά Συμβούλια με «εντεταλμένη αποστολή».
    Γι’ αυτό κε Γαβρίλη, τουλάχιστον εσείς, τα περί “δικού μου” site, τα ανώνυμα πολωτικά, υβριστικά, και στοχευόμενα άρθρα, η δήθεν «ανώνυμη» συντακτική επιτροπή, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και ο « πολύ στενός» κύκλος τους, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι χρυσαυγίτες, οι «εντεταλμένοι», η παραπληροφόρηση, η λάσπη και άλλα πολλά που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, πρέπει με πρωτοβουλία σας να τα ξεκαθαρίσετε, πριν αποφασίσετε να παύσετε να αναμειγνύεσθε! Αυτό το «πολιτικό τερατούργημα», που αλλοίωσε την Μεγανησιώτικη συνείδηση, εσείς το δημιουργήσατε. Έχετε και σεις μέρος αυτής της ευθύνης.
    Kai eπειδή φοβάμαι ότι δεν θα σας αφήσουν να το αναρτήσετε, το στέλνω και στα άλλα site.

    1. Δυστυχώς αγαπητέ φίλε αδυνατώ να παρακολουθήσω την σκέψη σας. Προφανώς μπερδευτήκατε έχοντας άλλο site κατά νου ή ο “αξιακός κώδικάς” σας έχει εξαντλήσει τα όρια του σ΄ αυτό το σχόλιο. Εκτίθεστε πολλαπλώς (και μέσω της ip του πρώτου κατά χρονική υποβολή σχολ(ε)ίου)!

      1. Είναι σημαντικό, το ότι μάθατε για την ύπαρξη κωδίκων αξιών και αρχών! Ελπίζουμε τώρα να επιλέξετε και σεις κάποιον! Και βέβαια, πάλι είσαστε off site. Σας δόθηκεια ευκαιρία να διαχωρίσετε την θέση σας, και την χάσατε! Και μην νομίζετε, ότι αν θέλει κάποιος να αποκρύψει IP, του είναι δύσκολο! Λίγο πολύ, όλοι διαθέτουν 4G!

        1. Bλέπω είχατε απογευματινό “σεμινάριο” σε ζητήματα τεχνολογίας, προφανώς σας πήρε χρόνο να βρείτε τον “ειδικό”! Κρατήστε το “υπονοούμενο”, θα σας φανεί χρήσιμο και δεν κατάλαβα να διαχωρίσω την θέση από τι; Από Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες; Βέβαια τι να περιμένει κανείς από κάποιον που η φαντασία του εξαντλείται πιστεύοντας ότι “ανωνύμως” μπορεί να πλήξει την επωνυμία μου;

          ΥΓ: Υπόβαλε λοιπόν σχόλ(ε)ιο τώρα με το ίδιο ip του μεσημεμεριανού , αφού διαθέτεις 4G, μπορείς; Εδώ σε θέλω και πρόσεξε γιατί θα δω τα…φώτα! Ψάξε να βρείς τον “ειδικό” τέτοια ώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights