Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Φεβρουαρίου 2018

Λαϊκή συγκέντρωση πολιτών στην Βασιλική

Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής παρευρέθηκε σε λαϊκή συγκέντρωση πολιτών στην Βασιλική, ύστερα από σχετική πρόσκληση, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Θ. Περδικάρη, Γ. φίλιππα και Χ. Κατηφόρη.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας  κ. Θ. Χαλικιάς.

Η συγκέντρωση-συζήτηση αφορούσε την περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής από την λειτουργία του Πυρηνελαιουργείου, επιβάρυνση της ατμόσφαιρας και του υδροφόρου ορίζοντα.

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι αναφέρθηκαν στην πάγια θέση τους για το ζήτημα, διαμηνύοντας ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να αποδεχθεί την περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής με τα γνωστά αποτελέσματα στην ανάπτυξή της και κυρίως στην υγεία των κατοίκων της.

Τέλος διατυπώθηκε, για μία ακόμη φορά με σαφήνεια και κατηγορηματικό τρόπο, η πρόθεση του Δήμου να συνδράμει τους συμπολίτες μας στον αγώνα τους για καθαρό περιβάλλον και ποιότητα ζωής.

Σχετικά άρθρα

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Δημιουργία σχολής προπονητών UEFA Α΄

Από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατόπιν σχετικής αίτησης της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αποφασίστηκε η λειτουργία σχολής προπονητών ποδοσφαίρου UEFA Α΄ εντός της χρονικής […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *