Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Αυγούστου 2018

O Iατρικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετέχει στην κινητοποίηση για την υγεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Ι.Σ. Λευκάδας συμμετέχει μαζί με τους υπόλοιπους φορείς στην κινητοποίηση για το οξυμένα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας και τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου Λευκάδας. Ειδικά για το τελευταίο, η παρουσία του Ι.Σ. Λευκάδας τα τελευταία χρόνια είναι συνεχής με αναφορές και καταγγελίες για τα προβλήματα που ανακύπτουν συνεχώς και παρεμβάσεις των μελών του Δ.Σ. στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και με συσκέψεις.

Οι προσπάθειες είναι συνεχείς γιατί και τα προβλήματα είναι συνεχή και δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις ανυπέρβλητα διότι έχουν να κάνουν με τη φοβερή μείωση των δημόσιων δαπανών για την υγεία ως αποτέλεσμα της ακολουθούμενης πολιτικής ακραίας λιτότητας.

Στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο στη Λευκάδα, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Λευκάδας με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου υπήρξε ο εισηγητής της πλειοψηφίας επί του σχεδίου ψηφίσματος που υποβλήθηκε από τους φορείς προς ψήφιση και το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα.

 

                                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Σταύρος Γρηγόρης                                                           Ιωάννης  Σαρανταένας

Σχετικά άρθρα

Τρίτη 17-03-15 Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα της “Κοινής Πρωτοβουλίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών Αεροδρομίων”.

Την Τρίτη 17-03-15 στις 12:30 στην Αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών [Ακαδημίας 60] θα δοθεί η κοινή Συνέντευξη Τύπου εκπροσώπων […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *