Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μάϊου 2018

O Iατρικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετέχει στην κινητοποίηση για την υγεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Ι.Σ. Λευκάδας συμμετέχει μαζί με τους υπόλοιπους φορείς στην κινητοποίηση για το οξυμένα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας και τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου Λευκάδας. Ειδικά για το τελευταίο, η παρουσία του Ι.Σ. Λευκάδας τα τελευταία χρόνια είναι συνεχής με αναφορές και καταγγελίες για τα προβλήματα που ανακύπτουν συνεχώς και παρεμβάσεις των μελών του Δ.Σ. στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και με συσκέψεις.

Οι προσπάθειες είναι συνεχείς γιατί και τα προβλήματα είναι συνεχή και δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις ανυπέρβλητα διότι έχουν να κάνουν με τη φοβερή μείωση των δημόσιων δαπανών για την υγεία ως αποτέλεσμα της ακολουθούμενης πολιτικής ακραίας λιτότητας.

Στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο στη Λευκάδα, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Λευκάδας με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου υπήρξε ο εισηγητής της πλειοψηφίας επί του σχεδίου ψηφίσματος που υποβλήθηκε από τους φορείς προς ψήφιση και το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα.

 

                                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Σταύρος Γρηγόρης                                                           Ιωάννης  Σαρανταένας

Σχετικά άρθρα

Ερώτηση στη Βουλή από τον βουλευτή Κερκύρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Στέφανο Σαμοϊλη, για το συγκοινωνιακό πρόβλημα σε Κάλαμο και Καστό

 Προς τους κ.κ. Υπουργούς –          Ναυτιλίας και Αιγαίου –          Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Θέμα: Να επιλυθεί άμεσα, το σοβαρό συγκοινωνιακό […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *