Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Ιουλίου 2018

Συμμετοχή του δημάρχου Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή σε Λαϊκές Συνελεύσεις χωριών της Λευκάδας

• Ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, παρακολούθησε τις Λαϊκές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στις Κοινότητες: Αγίου Νικήτα, Τσουκαλάδων, Νικιάνας, Πινακοχωρίου, Νεοχωρίου και Φτερνού. Επίσης συμμετείχε σε σύσκεψη Προέδρων και Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων Δημοτικής Ενότητας Σφακιωτών.

Συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, παρουσιάστηκε το πνεύμα της Δημοτικής Αρχής για μια διαφορετική διοίκηση με συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις και προτάθηκαν λύσεις.

• Σε συνάντηση του Δημάρχου με επαγγελματίες της Δημοτικής Κοινότητας Νυδριού συζητήθηκαν προβλήματα που ταλαιπωρούν το Νυδρί τα τελευταία χρόνια.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εικόνα κατά τους θερινούς μήνες που χαρακτηρίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους απαράδεκτη. Ο κ. Δήμαρχος τόνισε την πρόθεση αυτής της Δημοτικής Αρχής να βάλει τέλος στην άσχημη εικόνα και ζήτησε την συνεργασία των επαγγελματιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 10 11 2014

Σχετικά άρθρα

Βυθίστηκε λέμβος μεταξύ Μύτικα και Αστακού. Σώος με την συνδρομή του Λιμεναρχείου Λευκάδας ο 37χρονος ιδιοκτήτης

Ακυβέρνητη, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε, βραδινές ώρες χθες,βενζινοκίνητη λέμβος, με έναν 37χρονοεπιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ “ΜΥΤΙΚΑ” και “ΑΣΤΑΚΟΥ” Αιτωλοακαρνανίας. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *