Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Ιουλίου 2018

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας ο δήμαρχος Μεγανησίου, Παύλος Δάγλας

Την Παρασκευή 31/10/2014 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας, για τη διετία 2014-2016. Το Δ.Σ. ως γνωστόν αποτελεί το εκτελεστικό όργανο, εκτελεί δηλ. τις αποφάσεις του συλλογικού οργάνου των αντιπροσώπων των δήμων που συμμετέχουν και το απαρτίζουν.

Ο Δήμος Λευκάδας εκλέγει 23 αντιπροσώπους, ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας 3 και ο Δήμος Μεγανησίου 1 αντιπρόσωπο. Ο αριθμός των αντιπροσώπων είναι ανάλογος του πληθυσμού των δήμων.

Στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας ανήκει το δίκτυο νερού από τον Λούρο μέχρι τη Λευκάδα, μαζί με τις δεξαμενές, τα αντλιοστάσια, καθώς και τα τρία κεντρικά δίκτυα, τις  δεξαμενές και τα αντλιοστάσια εντός και εκτός νομού της Λευκάδας.

Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Σέρβος Κων/νος (5 ψήφους).

Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας (μοναδική υποψηφιότητα).

Στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγησαν οι κ. Θερμός Ευάγγελος, Γληγόρης Κων/νος και αναπληρωματικό μέλος της Ε.Ε. ο κ. Πάντας Νικόλαος.

Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. εκλέχθηκε ο κ. Γληγόρης Κων/νος.

 

ΠΗΓΕΣ: «Τα καλά νέα της Λευκάδας» (4/11/2014), «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Σχετικά άρθρα

Δύο Αγροτικοί Ιατροί για το Μεγανήσι βάσει των προσωρινών αποτελεσμάτων του Υπουργείου Υγείας

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας  στις  19.9 τα προσωρινά αποτελέσματα (ελπίζουμε να γίνουν και οριστικά) της πρόσκλησης για δήλωση αγροτικών […]

Άιντε γειά! (Βίντεο)

Τέλος εποχής της μεταπολίτευσης  και για το Μεγανήσι . Την παραίτησή του υπέβαλλε  ο αρχηγός της  παράταξης της αντιπολίτευσης κ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *