Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιουλίου 2018

O Aντιδήμαρχος Λευκάδας Κώστας Σέρβος στον prisma 95,1 για τους λογαριασμούς ύδρευσης στην Λευκάδα

Αρκετοί πολίτες δεν πληρώνουν τα τέλη ύδρευσης με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί υπέρογκα ποσά που προκύπτουν από επαγγελματικές καταναλώσεις κυρίως, ανέφερε. Η κατάσταση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι τα τελευταία χρονιά δεν πραγματοποιήθηκαν καταμετρήσεις υδρεύσεων, οι συστηματικές καταμετρήσεις ξεκίνησαν το Φεβρουάριο του 2013 με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν οι παράνομες συνδέσεις και παρακάμψεις δικτύου.

«Ο δήμος πρέπει να έτοιμος να ανταποκριθεί στις δαπάνες τους ,ώστε το κάθε σπίτι να έχει νερό, έτσι καθίσταται απαραίτητο ζήτημα ο δήμος να εισπράττει . Υπήρξαν λογαριασμοί απλήρωτοι από το 2003», είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.

Ταυτόχρονα ο κ. Σέρβος αναφέρθηκε στο κεφάλαιο των διακανονισμών, εκφράζοντας προθυμία να βοηθήσει αλλά εάν απαγορευτεί από τη κεντρική κυβέρνηση «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: prisma95,1gr

Σχετικά άρθρα

Η «κόντρα» Πετρόπουλου-Σολδάτου καλά κρατεί… – «Scripta Manent», απαντά ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας (αναν.)

«Πρόεδρο της μειοψηφίας» χαρακτήρισε  στον προσωπικό του λογαριασμό στο  facebook o βουλευτής Λευκάδας Θοδωρής Σολδάτος τον προσφάτως εκλεγμένο πρόεδρο της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *