Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Νοεμβρίου 2017

Eνημέρωση στην ΠΕΔ-ΙΝ για την πορεία υλοποίησης του ΟΣΑΜΝ. Απών ο δήμαρχος Μεγανησίου

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη χθεσινή 10/11/2014 συνεδρίαση στα γραφεία της ΠΕΔ-ΙΝ,  προκειμένου η Τοπική Συντονιστική Επιτροπή Κέρκυρας να ενημερώσει για την πορεία υλοποίησης του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Ανάπτυξης Μικρών Νησιών τους νέους και τους παλιούς δημάρχους των μικρών νησιών που αποδέχονται να συνεργαστούν με την υλοποίηση πράξεων για την καλύτερη ανάπτυξή τους.

Με έκπληξη οι διοργανωτές διαπίστωσαν ότι απών από τη συνεδρίαση ήταν και ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας, αν και βρισκόταν στην Κέρκυρα νωρίτερα για την ψηφοφορία ανάδειξης του νέου προεδρείου της ΠΕΔ!

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένουμε τον δήμαρχο με την πρώτη ευκαιρία να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες του  για το περιεχόμενο της συζήτησης σ΄αυτήν τη συνεδρίαση που αφορούσε  την πορεία ενός τόσο σημαντικού προγράμματος για το Μεγανήσι.

 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ: Σε τέσσερις μετεγραφές προχώρησε ο Πρόεδρος

Θωρακίζει την άμυνα του ΠΑΣ  ο  Μιχάλης   Κοντογιώργης Αναλυτικά μετά από επαφές μεσα στην εβδομάδα αποκτήθηκαν Ο Σταμούλης Σωτήριος 21 ετών από τον Οδυσσέα Νυδριού, αμυντικός Ο Κοντογιάνης Νικόλαος 25 ετών από τον Οδυσσέα Νυδριού, αμυντικός Ο Κατηφόρης Φίλιππας 25 ετών από την Αναγεννήση Τσουκαλάδων, μέσος Ο Κοντογιώργης Θεόδωρος 20 ετών, τερματοφύλακας   Ο  Πρόεδρος Κοντογιώργης  Μιχάλης

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *