Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Επίσημη πρώτη για τον Παύλο Δάγλα με αντιπολίτευση από…μέσα!

Χαλαρός κι άνετος ο νέος δήμαρχος ξεπέρασε και τον…Ψινάκη!

Απάντησε αποστομωτικά στις ερωτήσεις του αρχηγού της Αντιπολίτευσης κ. Στάθη Ζαβιτσάνου που μας “έχρισε” για μια ακόμη φορά ηθικούς αυτουργούς και το meganisinews υπαίτιο όλων όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας,  εισπράττοντας την απάντηση ότι εκείνος έχει φιλικά προσκείμενο site και μάλιστα τυγχάνει να κάθεται και δίπλα του.

Η ατάκα της ημέρας ήρθε από το νέο δήμαρχο κ. Παύλο Δάγλα, ο οποίος ακούγοντας την  ημίωρη εισήγηση της αντιπολίτευσης για το θέμα των βοθρολυμάτων από τον επικεφαλής κ. Στάθη Ζαβιτσάνο τού απάντησε με ερώτηση:

-Καλά ρε Στάθη, τα πιστεύεις αυτά που λες; για να συνεχίσει αντικρούοντας τον ισχυρισμό του αρχηγού της αντιπολίτευσης ότι δήθεν δεν υπάρχει compact βιολογικός για επεξεργασία των αποβλήτων που μετέφερε το αυτοκίνητο του δήμου (επομένως γι΄αυτό η παράταξή του δεν τον τοποθέτησε), ζητώντας την ψήφιση της χωροθέτησης  για τον μικρό βιολογικό που δεσμεύεται να τοποθετήσει μέχρι την Άνοιξη και να λυθεί το θέμα.

Ο νέος δήμαρχος ήταν καθ΄όλη τη διάρκεια αυθόρμητος, απολαυστικός κι ετοιμόλογος, χειροκροτήθηκε αρκετές φορές για τις εύστοχες ατάκες του από τους παριστάμενους δημότες που γέμισαν την αίθουσα, θυμίζοντας εποχές του 2010. Δεν παρέλειψε να ζητήσει και συγγνώμη για τις μικρές “εκτροπές” στην συμπεριφορά του.

Όσο για την “ανταρσία” του δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Αργύρη, η απουσία του από όλες τις επιτροπές μάς προϊδεάζει για την δρομολογημένη πορεία που του επιφυλάσσει η  ίδια του η παράταξη.

Ο νέος δήμαρχος είναι βέβαιο ότι είναι διατεθειμένος να συνεχίσει με οχτώ, με εφτά, με έξι, με πέντε, τελικά  με όσους συμβούλους αποφασίσουν ότι  είναι με την κοινωνία που τους εξέλεξε. Έχει και το κουράγιο και τα κότσια να κάνει πράξη  όσα υποσχέθηκε κι έχει νωπή λαϊκή εντολή που  φαίνεται ορισμένοι  εντέχνως την προσπερνάνε ή αρνούνται να εμπεδώσουν.

0 Shares

1 Σχόλιο

  1. Tι λέει ο δήμαρχος στο 39,51 του Α μέρους του ηχητικού που αναρτήθηκε στο άλλο site; Δεν ακούγεται μπορείτε να βοηθήσετε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights