Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιανουαρίου 2018

Θ. Γαλιατσάτος: Δεν θα αφήσουμε κανέναν υπάλληλο να εμπλακεί στην «ψευτοαξιολόγηση»

Τη δέσμευση ότι η παρούσα περιφερειακή Αρχή δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν γενικό διευθυντή ή υπάλληλο της περιφέρειας να εμπλακεί στη διαδικασία της «ψευτοαξιολόγησης» επανέλαβε σήμερα το πρωί από την πλατεία Σαρόκου  ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.

Ο κ. Γαλιατσάτος συμμετείχε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν ενάντια στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

«Η δική μας παρουσία εδώ, επεσήμανε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, θέλει να τονίσει ότι είμαστε κοινωνοί των προβλημάτων των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα αλλά και συναγωνιστές σε μια προσπάθεια να αποτινάξουν τις μνημονιακές  επιλογές  της κυβέρνησης και κυρίως την «ψευτοαξιολόγηση» που προσπαθεί το υπουργείο να προωθήσει ως  προθάλαμο των εκατοντάδων απολύσεων που έχει υποσχεθεί στην τρόικα.

Σχετικά άρθρα

Καταγγελία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας για την απροκάλυπτη επέμβαση της αστυνομίας ενάντια στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους του Ακτίου

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη επέμβαση της αστυνομίας ενάντια στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους του Ακτίου που έγινε χθες. Την ώρα που […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *