Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Δεκεμβρίου 2017

Mεγάλη η συμμετοχή ιστιοπλοϊκών σκαφών στην Ionian Reggata 2014

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και με  «ούριο»  άνεμο οι ιστιοπλόοι  ξεκίνησαν και φέτος από τη Θηλιά στο Μεγανήσι να περιπλεύσουν το νησάκι Αρκούδι και να καταλήξουν στα Σύβοτα  Λευκάδας, όπου  περιμένουν έπαθλα τους νικητές και μεγάλο πάρτι  τους υπόλοιπους με άφθονη μπύρα και κρασί.

Η Ionian Reggata διοργανώνεται ανελλιπώς στην περιοχή μας για πάνω από 20 χρόνια, με εκατοντάδες συμμετοχές  κυρίως Εγγλέζων, οι οποίοι με αυτό τον αγώνα σηματοδοτούν το τέλος της καλοκαιρινής  σεζόν των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην ενοικίαση σκαφών θαλάσσιου τουρισμού. Στις μέρες μας η συμμετοχή είναι ελεύθερη και άλλες εθνικότητες συμμετέχουν στην γιορτή της ιστιοπλοΐας κάθε χρόνο την τρίτη Πέμπτη  του μηνός Σεπτεμβρίου.

   

Δείτε και θαυμάστε την έναρξη του αγώνα και την ικανότητα των συμμετεχόντων να ελίσσονται ανάμεσα στα σκάφη με περίσσεια μαεστρία, ανοίγοντας δρόμους προς τη νίκη:

Σχετικά άρθρα

Ανοιχτή επιστολή Δημάρχου Μεγανησίου: «Η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία για το Νησί μας. Να οδηγήσουμε την κοινωνία μας σε καλύτερες μέρες»

21/11/2012      Σε μια εποχή πολυεπίπεδης κρίσης, ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αυτός, που καλείται να στηρίξει την κοινωνική […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *