Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Μπουρίνι “σάρωσε” σήμερα το Μεγανήσι

Έντονη βροχόπτωση σήμερα στο Μεγανήσι, ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί κάποιο πρόβλημα, ιδιαίτερα στο Βαθύ. Άλλωστε ο Σεπτέμβρης πάντα έχει τα …μπουρίνια του.

Αν και ο Δήμος Μεγανησίου βρίσκεται αντιμέτωπος με το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, αυτό δεν τον εμπόδισε να βρίσκεται σε ετοιμότητα, αφού ως γνωστόν ο κάθε δήμος έχει την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του δικτύου απορροής των ομβρίων υδάτων. Η πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της βρήκε την νέα Δημοτική Αρχή με… «σηκωμένα τα μανίκια». Εχθές λοιπόν κι ενώ οι προβλέψεις της ΕΜΥ έκαναν λόγο για έντονα καιρικά φαινόμενα, μια ομάδα ανθρώπων μαζί με δύο υπαλλήλους του δήμου προχώρησαν σε καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής στο (πιο ευάλωτο Βαθύ) και στο Κατωμέρι.

Άλλωστε δεν είναι και τόσο μακριά το 2010, όταν «άνοιξαν οι ουρανοί» και τα συσσωρευμένα όμβρια ύδατα μη βρίσκοντας  διέξοδο από τα φραγμένα φρεάτια πλημμύρισαν  τους δρόμους του.

Η έντονη βροχή συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα στο νησί.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. γιατι τα μαζεψαν ?γιατι καθαρισαν?πως θα εχουμε να λεμε κατι αρνητικο ?να μην ξαναγινει οταν βρεχει να τα αφηνουν για να περναμε το χειμωνα μας ευχαριστα εμεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights