Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Απριλίου 2024

Επί ξυρού ακμής η συγκυβέρνηση. Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο, με αντικατάσταση βουλευτή της ΝΔ

Υπερψηφίσθηκε, με 50 ψήφους υπέρ, έναντι 47 κατά, το πολυνομοσχέδιο με την αντικατάσταση την τελευταία στιγμή του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος προέρχεται από τους κόλπους της αστυνομίας. Την αντικατάστασή του ζήτησε ο ίδιος.

Εκπρόσωποι των αστυνομικών, που παρακολουθήσαν τη διαδικασία, δήλωσαν απογοητευμένοι, και προανήγγειλαν κινητοποιήσεις διαρκείας σε ολόκληρη τη χώρα. Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αύριο κιόλας οι ομοσπονδίες θα γνωστοποιήσουν σε όλη την Ελλάδα τα ονοματεπώνυμα των βουλευτών που με την ψήφο τους, πέρασε το άρθρο 221 του πολυνομοσχεδίου, γιατί με αυτό μπήκε ταφόπλακα στο ασφαλιστικό μας σύστημα». Ανέφεραν ακόμη ότι από αύριο θα εξετάσουν τη «μορφή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων».

Ο Αλέξης Τσίπρας για τους ένστολους:

«Αυτό το παιχνίδι κάποια στιγμή θα τελειώσει. Μην νομίζετε ότι θα ξεφύγει κανείς με τέτοιες μεθοδεύσεις. Το νομοσχέδιο αυτό επιχειρεί τη διάλυση. Μεθοδεύετε εξαφάνιση των ταμείων, τη συρρίκνωση του εφάπαξ. Αλήθεια τι απέγινε αυτή η μεγάλη αγάπη σας για τους ένστολους, η μεγάλη αγάπη του πρωθυπουργού για τους αστυνομικούς, φαίνεται ότι από τη μεγάλη αγάπη και το σφιχταγκάλισμα θα τους πνίξετε τους ανθρώπους.
Τιμωρείτε ένα κλάδο που παρά τις τεράστιες απώλειες από PSI κατάφερε να κρατήσει υγιή τα ταμεία και τώρα έρχεστε εσείς και τα αρπάζετε. Έχει λογική η στάση της κολακείας από τη μια πλευρά και της ληστείας από την άλλη».

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights