Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Το Μεγανήσι και η πανέμορφη ακτογραμμή του μέσα από ένα μοναδικό διαδικτυακό ταξίδι

Απολαύστε το πανέμορφο, καταπράσινο Μεγανήσι, τα τοπία του μέσω μιας εντυπωσιακής εφαρμογής με αεροφωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, με λεπτομερή ανάλυση του σημείου που ενδιαφέρει εμάς ή τον εν δυνάμει επισκέπτη. Υπάρχει δε η δυνατότητα να δει κανείς το νησί μας από ψηλά μέσω βίντεο.

Εμείς κάναμε μια πρώτη προσπάθεια. Εσείς μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την περιήγησή σας στο Μεγανήσι πατώντας π.χ. εδώ. Επιλέξαμε τυχαία ένα σημείο του νησιού μας. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε όποιο άλλο θέλετε και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία μέσω του διαδικτύου.

Η εφαρμογή είναι το TripInView *και μπορείτε να δείτε και όποια άλλα μέρη σας ενδιαφέρουν.

“Κλικ” στην εικόνα για μεγέθυνση για να δείτε κάποιες επεξηγήσεις

————————————————-

Το σύνολο των ελληνικών ακτών με γεωδαιτημένα (geo-tagged) εναέρια videos και αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο, παρουσιάζει για πρώτη φορά η διαδικτυακή πλατφόρμα tripinview.com. Πρόκειται για μια παγκοσμίως μοναδική ιδέα και ένα σύγχρονο εργαλείο με το οποίο, τόσο όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν, όσο και οι χρήστες του διαδικτύου από όλο τον κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα, αλλά και το ελληνικό αρχιπέλαγος.

Το tripinview.com δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview, μια ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και έμπειρων επιχειρηματιών από την Ελλάδα, που έβαλαν ως σκοπό να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν όλη την ελληνική ακτογραμμή μέτρο προς μέτρο. Έτσι οι επισκέπτες του αποκτούν πρόσβαση σε 200.000 φωτογραφίες και 120 ώρες video από όλη την ελληνική ακτογραμμή και έχουν την ευκαιρία να δουν τους παραθαλάσσιους προορισμούς και τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν, όπως είναι στην πραγματικότητα. Σύντομα η ομάδα της GeotagAeroview θα εντάξει στην πλατφόρμα και άλλους Μεσογειακούς προορισμούς, όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία και η Μάλτα.

Η πλατφόρμα είναι η μοναδική που δίνει την πραγματική διάσταση των προορισμών για όσους κάνουν διακοπές με σκάφος, τους λάτρεις των extreme sports, ή τους ερασιτέχνες ή τους επαγγελματίες ψαράδες. Αντίστοιχα προσφέρει στα ελληνικά ξενοδοχεία και τους επαγγελματίες του τουρισμού, τη δυνατότητα να εγγραφούν στην πλατφόρμα και να διαφοροποιηθούν, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα των προορισμών και των εγκαταστάσεών τους.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έκκληση για αίμα

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΙΜΑ  Ο πατέρας μου λόγω μεγάλου χειρουργείου που έκανε χρειάστηκε αρκετές φιάλες αίμα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει τα στοιχεία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights