Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Ιουλίου 2018

Ομαλά εξελίσσεται η «μεταβατική» περίοδος στην αλλαγή ηγεσίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Μοναδική παραφωνία η Κεφαλλονιά!

Έχουν ήδη παραχωρηθεί Γραφεία στην νέα Περιφερειακή Αρχή στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων μέσα σε πνεύμα καλής συνεργασίας και ομαλής μετάβασης στην επόμενη μέρα της 1ης Σεπτεμβρρίου όπου θα βρει την περιφερειακή παράταξη της ΑΝ.Α.Σ.Α  του Θοδωρή Γαλιατσάτου που έχει  ήδη εγκατασταθεί στην έδρα της ΠΙΝ με την συγκατάθεση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου.

Πολύ καλή και η συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη  Λευκάδας κ. Θοδωρή Βερύκιου με τον διάδοχο και συνονόματο  κ. Θοδωρή Χαλικιά. Μονδική παραφωνία ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς κ. Σωτήρης Κουρής που ανθίστανται  στην ιδέα της διαδοχής, άγνωστο για ποιους λόγους.

Πάντως σε γενικές γραμμές η συνεργασία των απερχομένων με τους διαδόχους γίνεται σε μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, μιας που πλέον άπαντες  έχουν αντιληφθεί την αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής πλέυσης της χώρας, μακριά από τους προτεινόμενους των μνημονίων που καταστρέφουν τον παραγωγικό οικονομικό ιστό της χώρας.

Σχετικά άρθρα

Δήμαρχος Λευκάδας Κ.Αραβανής: Απαράδεκτη η διαδικασία έκδοσης ΚΥΑ για την παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού στους Δήμους. Ζητά την απόσυρσή της και διαβούλευση πριν την έκδοσή της

Σύμφωνα με το σημερινό δελτίο τύπου του δήμου Λευκάδας: Πληροφορηθήκαμε την έκδοση ΚΥΑ με το ανωτέρω θέμα και θεωρούμε απαράδεκτη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *