Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΣΑ: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους, αρνούμαστε την εργασιακή ανθρωποφαγία της «αξιολόγησης»

06/07/ 2014
Με πρόφαση την ψευδεπίγραφη «αξιολόγηση» των δημοσίων υπαλλήλων, η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου στοχεύει για ακόμη μια φορά στην αποδόμηση της δημόσιας διοίκησης, στην ιδιωτικοποίηση παρεχόμενων υπηρεσιών από τον δημόσιο τομέα, στην περαιτέρω αποδυνάμωση της αυτοδιοίκησης.
Η εφαρμογή του Ν. 4250/2014 (Α΄ 74) ουσιαστικά μεθοδεύει την απόλυση του 15% των δημοσίων υπαλλήλων, ήτοι δεκάδων χιλιάδων εργαζόμενων, οδηγώντας σε περισσότερη ανεργία, ανέχεια και απόγνωση την κοινωνία.
Ως  ΑΝΑΣΑ στηρίζουμε – καλούμε τις διευθύνσεις των υπηρεσιών της ΠΙΝ, να αρνηθούν να εφαρμόσουν λογικές εργασιακής ανθρωποφαγίας εφαρμόζοντας αντισυνταγματικά νομοθετήματα που τους επιβάλλει η κυβέρνηση, νόμους οι οποίοι θα καταπέσουν υπό την κρίση μιας ανεξάρτητης δικαιοσύνης.
Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και των συλλογικών τους οργάνων, που αγωνίζονται αυθεντικά, όχι μόνο ενάντια σε μια δήθεν «αξιολόγηση» και για την διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Από 1ης Σεπτέμβρη 2014 χαράζουμε, εφαρμόζουμε, οριοθετούμε νέες σχέσεις αλληλοστήριξης στη διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Θεόδωρος Γαλιατσάτος
νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Σχετικά άρθρα

Μαργέλης-Δρακονταειδής στο δεύτερο γύρο (τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα και δηλώσεις υποψηφίων Δημάρχων. 2η αναν.)

Δηλώσεις Ευχαριστώ από καρδιάς  τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες.    Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών ήταν μία επιβράβευση της προσπάθειας που […]

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Η Κέρκυρα στο σκοτάδι, στα σκουπίδια και με αφρικανικό αεροδρόμιο

Καθημερινές Εικόνες από μία Κέρκυρα Καταληστεμμένη από φόρους του κράτους της αθηνο-μερκελικής ολιγαρχίας, Με αφρικανικές συνθήκες στο Αεροδρόμιο, Με σκοτεινή […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *