Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ” παρουσιάζει για τέταρτη χρονιά το Μεγανησιώτη Βασίλη Κανέλλο

Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”  παρουσιάζει για τέταρτη χρονιά το Μεγανησιώτη Βασίλη Κανέλλο στο θεατρικό με τίτλο “Ο αυτόχειρας” του Νικολάι Έρντμαν, που θα ανεβεί από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Βριλησσίων στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη (Άνω Βριλήσσια, Μεταμόρφωσις Σωτήρος & Υψηλάντου), στις 4, 5 και 6 Ιουνίου, 21:00 η ώρα με ελεύθερη είσοδο.

Ο Βασίλης Κανέλλος πέραν της σταδιοδρομίας του, η ηθοποιία πάντα ήταν το μεράκι του, με μεγάλο ταλέντο, αφοσίωση και σπουδές σε αυτό, έχει να υποδείξει φοβερές ερμηνείες σε αξιέπαινα έργα στο ιστορικό του εντός αλλά και εκτός του Μεγανησίου.
Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στο Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Βριλησσίων. Τον παρακολουθήσαμε το 2011 στο “Ο Υπάλληλος” του Μ. Χουρμουζή , το 2012 στο “Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας” του Φρίντριχ Ντίρενματ και το 2013 στο “Βότκα Μολότοφ” του Άντον Τσέχωφ.
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στον ΟΑΕΕ από την πρώτη μέρα όσοι νέοι αποφασίσουν ν΄ ανοίξουν επιχείρηση και στο Μεγανήσι

Ουσιαστικά εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να ενοικιαστούν τα ξενοίκιαστα καταστήματα στο Μεγανήσι , ενώ παράλληλα  το μέτρο λειτουργεί ανασταλτικά για νέους που […]

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights