Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιουλίου 2018

Σύγκρουση σκαφών στο Αρκούδι

Συγκρούστηκαν, απογευματινές ώρες χθες, το Ε/Π – Τ/Ρ σκάφος “ΣΤΕΛΛΑ Κ.” Ν.Π. 7853 με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, με το Ι/Φ “ΜΟΑΝΑ 60” σημαίας Βελγίου με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της νήσου ΑΡΚΟΥΔΙ στη Λευκάδα. 

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου για το ανωτέρω περιστατικό, αρχικά από τον ιδιοκτήτη του “ΣΤΕΛΛΑ Κ” και στη συνέχεια από τους Πλοιάρχους των ανωτέρω σκαφών τα οποία είχαν καταπλεύσει στο λιμένα Συβότων Λευκάδας.

Κατά δήλωση των ανωτέρω Πλοιάρχων, από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση παρά μόνο υλικές ζημιές.

Από τη Λιμενική Αρχή Νυδρίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του  Ε/Π – Τ/Ρ σκάφος “ΣΤΕΛΛΑ Κ.” Ν.Π. 7853 και του  Ι/Φ “ΜΟΑΝΑ 60” σημαίας Βελγίου μέχρι προσκομίσεως Βεβαιωτικού Αξιοπλοΐας.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Αυτά είναι τα θλιβερά αποτελέσματα του πρωτοβάθμιου κτιριακού ελέγχου στην Λευκάδα: 280 οικίες μη κατοικήσιμες και 34 κατεδαφιστέες

Μεγάλο πρόβλημα το Γυμνάσιο, οι Λυκειακές  Τάξεις και οι ζημιές στο λιμάνι της Βασιλικής: Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου υπήρξε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *