Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2018

Ευχαριστήρια δήλωση του Κώστα Μάντζαρη

Αγαπητοί φίλοι, ο κύβος ερρίφθη

Στις 18 Μαΐου οι πολίτες του Μεγανησιού εξέλεξαν την παράταξη του κυρίου Π. Δάγλα και η επιλογή τους αυτή είναι απολύτως σεβαστή.

Σε ότι με αφορά, πρώτα ως πολίτης του νησιού και ύστερα ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, θα ήθελα να συγχαρώ τη νέα δημοτική αρχή και να της ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους συναδέλφους μου στην παράταξη για το ήθος που επέδειξαν κατά τον προεκλογικό αγώνα και για την αξιοπρέπεια με την οποία αποδέχτηκαν την ήττα στις εκλογές.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον σημερινό δήμαρχο το Στάθη το Ζαβιτσάνο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στην εξαιρετική ομάδα του και βεβαίως όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας! Να είστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη αυτής της εμπιστοσύνης και θα καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιός της.

Εύχομαι το καλύτερο για το νησί μας και προς την κατεύθυνση αυτή δηλώνω δυναμικά παρών!

 Με εκτίμηση

Κώστας Μάντζαρης

Σχετικά άρθρα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μεγανήσι κατά την διεξαγωγή του «Λαϊκού Αγώνα Ποδηλασίας» στο νησί μας

Αύριο Κυριακή 10 Ιουνίου πραγματοποείται στο Μεγανήσι ο «Λαϊκός Αγώνας Ποδηλασίας». Το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου , για την ομαλή τέλεση της εκδήλωσης, την ασφάλεια των ποδηλατών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, προβαίνει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *