Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ: «μια ΑΝΑΣΑ» πριν την τελική ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Πολίτες των Ιονίων Νήσων. Απευθυνόμαστε σε εσάς, με τη δύναμη της ελπίδας που εσείς εκφράσατε την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Με τη δύναμη της ελπίδας, για την έξοδο της χώρας από την τεχνητή οικονομική ύφεση και την έξοδο των Ιονίων από το αναπτυξιακό τέλμα που επέβαλαν οι παρελθούσες διοικήσεις. Με τη δύναμη της ελπίδας, για την πολιτική και κοινωνική ανατροπή.

Το δίλημμα των εκλογών σε δυο μέρες, είναι δίλημμα κοινωνικό. Έχει να κάνει με την περιφρούρηση των ανθρώπινων, εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων. Έχει να κάνει με την αντίληψη ότι οι άνθρωποι είναι πάνω από τα κέρδη, ότι ο φυσικός μας πλούτος είναι πάνω από τις αντισυνταγματικές εκποιήσεις. Έχει να κάνει με το όραμα ότι ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.

Πολίτες των Ιονίων Νήσων. Σε αυτή τη μάχη, κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν στις κάλπες, με αυτοπεποίθηση και τόλμη. Η υπόθεση της ανατροπής, είναι υπόθεση όλων μας. Για μια Περιφέρεια δημοκρατική, διαφανή, αλληλέγγυα και αποδοτική. Είμαστε σίγουροι ότι τα Ιόνια Νησιά, θα επιλέξουν το αντιμνημονιακό μονοπάτι, που οδηγεί στην οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση των νησιών μας.

Ο τελευταίος λόγος, σας ανήκει.

Θόδωρος Γαλιατσάτος

υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Σχετικά άρθρα

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Νικιάνας ζητά από τον δήμο Λευκάδας την αποκατάσταση λακούβων του οδοστρώματος στην Νικιάνα

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ              ΝΙΚΙΑΝΑΣ     Αρ. Πρωτ.:1/13 Νικιάνα  , 4/3/2013 Ταχ. Διεύθυνση:  Νiκιάνα 31100 Λευκάδα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *