Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Το Μεγανήσι γύρισε σελίδα υπερψηφίζοντας το όραμα του συνδυασμού του Παύλου Δάγλα – Τι δήλωσε χθες το βράδυ (αναν. – βίντεο)

Λίγο μετά τις 12:00 το βράδυ κι ενώ τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν γνωστά και επιβεβαίωναν τη νίκη του συνδυασμού “Μεγανήσι …με Όραμα” ο Παύλος Δάγλας μίλησε για λίγο στους συγκεντρωμένους δημότες στο χώρο μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο στο Κατωμέρι. (Βίντεο: Στάθης Πολίτης-Γάντζος)

Ο 42χρονος Μεγανησιώτης Παύλος Δάγλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μεγανήσι …με Όραμα»  θα είναι ο νέος Δήμαρχος Μεγανησίου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο Παύλος Δάγλας κατήλθε στον αυτοδιοικητικό στίβο για πρώτη φορά κι επικράτησε του αντιπάλου του κ. Ευστ. Ζαβιτσάνου, επικεφαλής του συνδυασμού «Μεγανήσι Μαζί στο Μέλλον», ο οποίος θα φιλοξενείται μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους που ο συνδυασμός του θα εκλέξει στα έδρανα πλέον της αντιπολίτευσης, έπειτα από δύο συνεχόμενες θητείες στον δημαρχιακό θώκο.

Ο συνδυασμός του κ. Δάγλα έλαβε συνολικά 724 ψήφους (ο συνδυασμός εκλέγει 8 Δημοτικούς Συμβούλους), ενώ του κ. Ζαβιτσάνου 122 λιγότερους, σύνολο 602 κι εκλέγει 5 Δημοτικούς Συμβούλους.

Στα Τοπικά Συμβούλια τώρα, στο Βαθύ και το Σπαρτοχώρι ο συνδυασμός του κ. Ζαβιτσάνου εκλέγει 2 Παρέδρους (από έναν σε Βαθύ και Σπαρτοχώρι) και 1 στο Κατωμέρι ο συνδυασμός του κ. Δάγλα. Στο Κατωμέρι ειδικά εκλέγεται με πολύ υψηλό αριθμό ψήφων (187) ο Στάθης Πολίτης (Γάντζος).

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο ενθουσιασμός , η συγκίνηση και η χαρά της νίκης ήταν διάχυτη στους κόλπους του συνδυασμού του κ. Δάγλα αλλά και των δημοτών που τον στήριξαν με την επιλογή τους, ενώ ο ίδιος προχώρησε σε μια δήλωση (ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα), με ενωτικό περιεχόμενο, κάτι που αποτελούσε συν τοις άλλοις και το βασικό μήνυμα τού προεκλογικού του αγώνα.

Το Μεγανήσι γύρισε λοιπόν σελίδα και εμπιστεύθηκε το μέλλον του σε έναν νέο άνθρωπο που κατόρθωσε να συσπειρώσει στο πρόσωπό του και το όραμα του συνδυασμού του για το νησί την πλειοψηφία των Μεγανησιωτών.

Το meganisinews εύχεται στον κ. Παύλο Δάγλα και τους συνεργάτες του καλή δύναμη για μια δημιουργική θητεία για το Μεγανήσι.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βάσει των στοιχείων που έχουν αναρτηθεί στo site της Περιφέρειας, με την σημείωση: “Τα εκλογικά αποτελέσματα που παρουσιάζονται βασίζονται στα τηλεγραφήματα των δικαστικών αντιπροσώπων. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται από το Πρωτοδικείο.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου με εξάμηνη θητεία κι αμοιβή 15.500 € από τον Δήμο Μεγανησίου

Σε πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου για τις ανάγκες του δήμου (επικουρία και συμβουλευτικός ρόλος επί εξειδικευμένων θεμάτων χωρίς αρμοδιότητα απόφασης) προχώρησε […]

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί συντοπίτες Στις   επερχόμενες  αυτοδιοικητικές εκλογές  του Μάϊου δηλώνω αγωνιστικό παρόν για την κοινωνία , μέσω του ψηφοδελτίου της παράταξης “Μεγανήσι […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights