Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μαρτίου 2018

Περιφερειακές εκλογές: Ναι στην ανατροπή στα Ιόνια. Όχι όμως με ψεύδη και λαϊκίστικες υποσχέσεις

Είναι πλέον καθολική η απαίτηση. Ανατροπή στα Ιόνια στις 18 Μαϊου. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η ανοχή τελείωσε.

Η ανατροπή  όμως αυτή θα πρέπει να είναι πραγματική και αυτή που ανταποκρίνεται στη βούληση του εκλογικού σώματος.

Και η πραγματική ανατροπή και αλλαγή δεν θα προέλθει  ούτε από τους πιστούς  οπαδούς και κήρυκες της σκληρής πενταετούς λιτότητας και της οικονομικής καταστροφής που συσσωρεύτηκε στη  συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Αλλά και ούτε από τους νεόφερτους; πολιτικούς «αστέρες», οι οποίοι  εν γνώσει τους  ψευδώς υπόσχονται και τάζουν ονειρικές καταστάσεις,  εκμεταλλευόμενοι ακριβώς την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός, λαϊκίζοντας και παραπλανώντας.

Η  πραγματική ανατροπή-αλλαγή στα Ιόνια θα έλθει  από ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται και παλεύουν χρόνια τώρα για τα Ιόνια Νησιά και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΟΥΔΗ και τον υποψ. Αντιπεριφερειάρχη  Λευκάδας ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ  ΣΟΥΝΔΙΑ, συνεπικουρούμενοι από τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΕΠΤΑΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

 

Λευτέρης Π. Κατωπόδης

 

Σχετικά άρθρα

«Πνίγηκαν» σε μια κουταλιά νερό. Χωρίς γιατρούς, καθαριότητα και τοπική συγκοινωνία κύλησε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Μεγανήσι

Στο Μεγανήσι, όπως μας καταγγέλλουν επιχειρηματίες του νησιού, δεν έχουν καθαριστεί οι βασικές παραλίες που

Τέσσερις (4) προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπηρεσιών από τον Δήμο Μεγανησίου

Οι εν λόγω προσκλήσεις ενδιαφέροντος υπηρεσιών αφορούν α) «Αποψιλώσεις συνολικού οδικού δικτύου», β) το «Αλσύλιο Σπαρτοχωρίου» (καθαρισμός-κλάδεμα δένδρων, αποψίλωση και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *