Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2024

Aνακοίνωση υποψηφιότητας Βαγενά Α. Παναγιώτη με τον συνδυασμό “ΔΙΑΥΛΟΣ”

Με υπερηφάνεια σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κωσταντίνου Γληγόρη «δίαυλος».
Βασικά κίνητρα για αυτή μου την απόφαση είναι:

Η αγάπη μου για τα νησιά μας και τους συμπολίτες μου.

Η αγανάκτησή μου για την ελειπή εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του ατέλειωτου φυσικού πλούτου των νησιών μας, ο οποίος θα μπορούσε να βελτιώσει τη ποιότητα ζωής μας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές του
κεντρικού κράτους.
Η απόφασή μου να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να διασφαλίσω το καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Η έλλειψη ειλικρινών άρα και ελπιδοφόρων προτάσεων για το Δήμο Λευκάδας, συγκρίσιμων με την ιδέα και την αλλαγή νοοτροπίας που εκφράζει ο Δίαυλος.
Η πίστη μου ότι το καλύτερο για τον Δήμο Λευκάδας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν σπάσει ο φαύλος κύκλος των εξαρτήσεων και υποχρεώσεων.  Οι κομματικοί μηχανισμοί και οι εκπρόσωποι
τους που μάταια προσπαθούν να μεταμφιεστούν σε ανεξάρτητους συνδυασμούς ή πολιτικές κινήσεις σαν τον Δίαυλο, δεν πείθουν.
Η πεποίθηση ότι ο κύκλος αυτός σπάει μόνο αν διοικήσουν τα νέα πρόσωπα και όχι απλά συμμετέχοντας σε κατευθυνόμενο συνδυασμό κόμματος ή συνδυασμό στηριζόμενο σε παλαιοκομματικούς μηχανισμούς.

Οι αξιόλογοι συνυποψήφιοί μου με τους οποίους μοιραζόμαστετις ίδιες ανησυχίες και αξίες και οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα το καλύτερο δυνατό στο Δήμο Λευκάδας αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους.

Γιατί τέλος πιστεύω ότι η ενεργή συμμετοχή σε έναν συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του «διαύλου» είναι σημαντικότερη από την άσκοπη κριτική χωρίς δράση.

Βαγενάς Παναγιώτης του Αναστασίου
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
με τον συνδυασμό “ΔΙΑΥΛΟΣ”
του υποψήφιου δημάρχου
Κωνσταντίνου Γ. Γληγόρη (Φλούδα)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Tελευταία χρονιά για το Άκτιο και τ΄αερδρόμια των Επτανήσων υπο δημόσιο χαρακτήρα. Οριστικά με την βούλα της νέας βουλής στην Fraport από τον Μάρτιο του 2016

Τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια θα είναι, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η πρώτη ιδιωτικοποίηση που θα φέρει σε πέρας η […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights