Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιανουαρίου 2018

Συγκέντρωση ετεροδημοτών Δημοτικής Παράταξης «Μεγανήσι- Μαζί στο Μέλλον» (αναν.)

[Το κείμενο και τα βίντεος μας εστάλησαν από την διαχείριση του Meganisi Times]

Με μια μαζική, πρωτοφανή συγκέντρωση (πολύ μεγαλύτερη από το 2010), δίχως μεταφερόμενους, και κυρίως με εξαιρετικά ποιοτική σύσταση, οι ετεροδημότες της Αθήνας κατέκλυσαν την Κυριακή την αίθουσα του  ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ για να δηλώσουν την στήριξή τους στον συνδυασμό «Μεγανήσι- Μαζί στο Μέλλον».

Τον παλμό έδωσε από το βήμα ο φιλόλογος Βασίλης Κανέλλος και ακολούθησε η κυρίως ομιλία του Δημάρχου κου Στάθη Ζαβιτσάνου, μια ομιλία εστιασμένη στους ετεροδημότες και με συγκινησιακή φόρτιση.

Σε αυτήν αναπτύχθηκαν τόσο η διαχρονική πορεία και σχέση του συνδυασμού με τους ετεροδημότες, όσο και οι προγραμματικές δεσμεύσεις του, με σαφή και αναλυτικό τρόπο. Απαντήθηκαν δε και όλες οι κριτικές της προεκλογικής περιόδου, ενώ τονίστηκε και η διαφορά κουλτούρας και ποιότητας του ψηφοδελτίου. Στο τέλος έγινε παρουσίαση-προβολή κάθε μέλους του ψηφοδελτίου ξεχωριστά, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα.

Οι ετεροδημότες της Αθήνας για άλλη μια φορά έδειξαν τον δρόμο προς το Μέλλον!

Σχετικά άρθρα

Πρόσκληση του δήμου Μεγανησίου προς τους επαγγελματίες για δωρεάν τουριστική προβολή

e-meganisi: ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ Το έργο αυτό δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες κάθε είδους […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *