Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Σε δημοψήφισμα για Πάγκαλο εξελίσεται η ψήφος μας στις Ευρωεκλογές.

Εάν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ μένει , εάν κερδίσει φεύγει !

Πάγκαλος: Τρομοκράτης κι αλήτης ο ΣΥΡΙΖΑ, αν πάρει τις ευρωεκλογές, έφυγα από την Ελλάδα

Τρομοκρατικό κόμμα, που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Πάγκαλος και υποστήριξε ότι αν κερδίσει τις ευρωεκλογές, θα σκεφτεί ακόμη και το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα.

Ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε τη σφοδρότατη επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή και το εξώδικο που έχει στείλει. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον ίδιο είναι απόλυτα ψευδής και κάλεσε τους «συντάκτες της να αποδείξουν δια της δικαστικής οδού αυτά για τα οποία τον κατηγορούν».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα τρομοκρατικό, που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους εναντίον των αντιπάλων του», τόνισε ο πρώην υπουργός και συνέχισε λέγοντας ότι σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα. Είπε δε ότι θα ήταν «ατύχημα» το να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός – και το πιστεύω, διότι έχω εκτίμηση στο μέσο όρο των Ελλήνων – δεν θα υποβάλλει τον εαυτό του σ’ αυτήν την περιπέτεια».

Το ΠΑΣΟΚ

Ο Θόδωρος Πάγκαλος τοποθετήθηκε και στο θέμα που έχει ανοίξει μετά την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοπππά, που πλέον κατεβαίνει υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη ΔΗΜΑΡ.

Ο Θ. Πάγκαλος έκρινε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον κόμμα εξουσίας και απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει μια σημαντική παρεμβολή στην πολιτική ζωή του τόπου».

Έδωσε δίκιο τόσο στον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και στον Γιώργο Παπανδρέου αλλά πρόσθεσε πως «εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Παπανδρέου. Με ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ και ότι δεν υπάρχει ως κόμμα πλέον και θα αποδειχθεί αυτό και στις εκλογές πλέον. Έχει κατεδαφιστεί ως κόμμα, διότι ως παράταξη εξακολουθεί να υπάρχει».

Είχε κι έναν… «καλό» λόγο για τον Φώτη Κουβέλη, λέγοντας πως «νομίζει ότι έχει κόμμα και κοροϊδεύει κάποιους άλλους ότι έχει κόμμα, ενώ δεν έχει τίποτα και παριστάνει τώρα ότι θέλει κάτι να κάνει».

Ο Σακελλαρίδης είναι «συμπαθέστατο αγοράκι»

Από τα βέλη του Θεόδωρου Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. «Συμπαθέστατο αγοράκι» τον χαρακτήρισε και έκανε πως δε θυμάται το όνομά του.
«Πώς τον λένε; Τριανταφυλλίδη; Αυτόν τον νεαρό… Εμένα με λένε γέρο, εγώ να μην τον πω αγοράκι; Συμπαθητικό είναι αυτό…».

ΠΗΓΗ:newsit.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ζήτημα ημερών πλέον…

Του Γιώργου Δελαστίκ Ο κύβος ερρίφθη. Η Γερμανία έχει ήδη αποφασίσει για την τύχη της Ελλάδας. Το Βερολίνο θα οδηγήσει […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights