Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μαρτίου 2018

Κώστας Δρακονταειδής: «Να απολογηθούν οι επίδοξοι σωτήρες και εραστές του τοπικού “success story”»

Με αφορμή την ανακοίνωση των γιατρών του Νοσοκομείου Λευκάδας, στην οποία αποκαλύπτονται τα τεράστια προβλήματα λειτουργίας του, έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σύστημα υγείας στον τόπο μας, δεν αποτελεί «κεραυνό εν αιθρία». Είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που ασκούνται στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, στους τομείς της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας. Μέσω των περικοπών – για να πληρώνονται οι δανειστές – και της απαξίωσης (και) η υγεία οδηγείται στην ιδιωτικοποίηση.

Η ΛΥΣΗ είναι ΜΙΑ. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της πολιτικής που καταρρακώνει τις ανάγκες και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Η Δημοτική Κίνηση «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» στέκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδαςπου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μπορεί να λειτουργείκαι των πολιτών που πλήττονται από αυτήν την κατάσταση. Θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στον αγώνα τους, ο οποίος πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των πολιτών του νομού μας.

Όσοι υπερασπίζονται και όσοι ανέχονται αυτές τις πολιτικές και ταυτόχρονα παρουσιάζονται, ως επίδοξοι σωτήρες και εραστές του τοπικού “success story”, οφείλουν άμεσα να απολογηθούν.

Οι εξαγγελίες τους για μεγάλα έργα και οι μεγαλοστομίες τους περί ανάπτυξης, βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση – εκτός των άλλων – και με την εικόνα του συστήματος υγείας στο νομό μας.

Αν λοιπόν, στους τοπικούς υμνητές αυτή της κατάστασης, έχει απομείνει ίχνος «πολιτικού φιλότιμου», οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη για το κατάντημα στο οποίο έφεραν την πατρίδα μας.

Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, γιατί το περισσότερο

 

Λευκάδα 26/04/2014

Για τη Δημοτική Κίνηση

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Δρακονταειδής Κων/νος

Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας

Σχετικά άρθρα

ΑΝ.Α.Σ.Α.: Ο προωθούμενος Χωροταξικός Σχεδιασμός στην ΠΙΝ δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά τις ανάγκες των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων

Κέρκυρα, 8/1/2014  Ξεκίνησαν την Τρίτη 7/1 στην Κέρκυρα και, όπως δηλώθηκε, θα συνεχιστούν και στις άλλες

Nέα ανακοίνωση-απάντηση προς τον διευθυντή του Π. Ι. Μεγανησίου με οριακή έγκριση από το ΔΣ του ΣΕΜ

Διαχώρισαν την θέση τους τρεις του Διοικητικού Συμβουλίου  -Δεν ενημερώθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών για το περιεχόμενό της ούτε και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *