Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Μαρτίου 2018

Στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

«Απευθυνόμαστε ακόμα μια φορά σε όλους και επικαλούμαστε την ευαισθησία  σας, προκειμένου και  τις Άγιες ημέρες του Πάσχα  να βοηθήσουμε  τους συμπολίτες μας που  έχουν ανάγκη.»

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

 για την στήριξη του  Κοινωνικού Παντοπωλείου

             Στο Δήμο μας λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον Ιανουάριο του 2013, καλύπτοντας τις πρωτογενείς ανάγκες των συμπολιτών μας.

Οι ανάγκες κάλυψης των αδύναμων οικονομικά, δυστυχώς έχουν πολλαπλασιαστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Μέχρι σήμερα με την στήριξη φορέων, επιχειρήσεων, σχολείων  και  συμπολιτών μας και παρά τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου, καταφέραμε να σταθούμε δίπλα τους καλύπτοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες τους.

Ο Δήμος μας αναγνωρίζοντας την αμέριστη στήριξη όλων όσων συνδράμουν με τις προσφορές τους εκφράζει τις ευχαριστίες του αποστέλλοντας επιστολές στους χορηγούς, αναρτώντας  μηνιαία δελτία τύπου και δημοσιοποιώντας ανά εξάμηνο τον απολογισμό διαχείρισης και λειτουργίας του παντοπωλείου.

Απευθυνόμαστε ακόμα μια φορά σε όλους και επικαλούμαστε την ευαισθησία  σας, προκειμένου και  τις Άγιες ημέρες του Πάσχα  να βοηθήσουμε  τους συμπολίτες μας που  έχουν ανάγκη.

Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας σεβόμενοι την αξιοπρέπεια τους.

Στηρίζουμε τα καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Λευκάδας και την υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου κ. Μικρώνη Κωνσταντίνα στο τηλέφωνο 2645360534

Από τον Δήμο Λευκάδας

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Λευκάδας προκηρύσσει διαγωνισμό για το έργο «Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών Βασιλικής Λευκάδας»

Ο Δήμος ΛΕΥΚΑΔΑΣ προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών Βασιλικής Λευκάδας» με προϋπολογισμό 16.200.000,00 € […]

Από Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Μεγανήσι και Κέρκυρα το μήνυμα νίκης και ανατροπής στα Ιόνια Νησιά

Δύο ακόμη ονόματα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της ΑΝΑΣΑ στην Κέρκυρα, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Θόδωρος […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *