Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

To meganisinews.gr χθες φιλοξενούμενο στον τηλεοπτικό κανάλι Star,με αφορμή τι άλλο, τον Σκορπιό και το Σκορπίδι (video)

«Βασιλιάς του Ιονίου» φαίνεται ότι σκοπεύει να γίνει ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος μετά την απόκτηση του Σκορπιού τώρα καίγεται και για το Σκορπίδι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, γίνονται πολλές διαπραγματεύσεις, ώστε ο Σκορπιός και η νησίδα που βρίσκεται κολλητά, να γίνουν πλέον ενιαία ιδιοκτησία του Ρώσου κροίσου.

«Το Σκορπίδι είναι ένα μικρό νησί στη νότια πλευρά του Σκορπιού, το οποίο είναι φυσική προέκταση του λιμανιού. Αν αποκτήσει ο κύριος Ριμπολόβλεφ και το νησί αυτό μπορεί να φτιάξει ένα κλειστό λιμάνι, πολύ ασφαλές λιμάνι , το οποίο βέβαια χωρίς το νησί αυτό θα ήταν διάτρητο από θέμα ασφαλείας. Άρα λοιπόν πάσα θυσία θέλει αυτό το νησί», είπε ο δημοσιογράφος Γ. Γαβρίλης από το meganisinews.

Ο μεγιστάνας, από την πρώτη στιγμή που είδε το νησάκι των 109 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας του Σπήλιου Λιβανού, το έβαλε στο μάτι! Σύμφωνα με όσα ακούγονται, ο Ριμπολόβλεφ θεωρεί ότι η ασφάλεια του Σκορπιού «μπάζει νερά», με  το Σκορπίδι να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, οπότε λέει  να αποφύγει  το ενδεχόμενο απόκτησης γείτονα, σε περίπτωση που πουληθεί σε κάποιον άλλο! Άλλωστε, ήδη, το καμάρι του Αριστοτέλη Ωνάση έχει μετατραπεί σε φρούριο με αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, σε στεριά και θάλασσα.

«Ο κύριος Ριμπολόβλεφ από όσο γνωρίζουμε έχει έρθει σε επαφή με τους δικηγόρους της οικογένειας του κυρίου Λιβανου και είμαστε βέβαιοι ότι κάπου εδώ κοντά θα ανακοινωθούν οι συμφωνίες. Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει από τον Δεκέμβριο», είπε ο δημοσιογράφος.

Πάντως, σύμφωνα με φήμες,  στις 4 Ιουνίου ετοιμάζεται να πατήσει το πόδι της στο Σκορπιό η Μπιγιονσέ, η οποία έναντι αδράς αμοιβής, θα τραγουδήσει το happy birthday στην 25χρονη κόρη του Ριμπολόβλεφ, Eκατέρινα. Περιμένουμε να δούμε αν μέχρι τότε,  οι διάσημοι καλεσμένοι στο χλιδάτου πάρτι  θα μπορούν να πατήσουν το πόδι τους και στο…Σκορπίδι!

Δείτε το βίντεο  στο  star.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights