Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Στέφανος Σαμοϊλης : «Ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε και να φύγετε»

Παρέμβαση του Βουλευτή Κερκύρας  του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοϊλη στην βουλή  στην συζήτηση που διεξάγεται για την  ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Ο κ. Σαμοϊλης  ξεκίνησε την ομιλία του απευθυνόμενος προς τον υπουργό μεταφορών κ. Χατζηδάκη   όπου του είπε  ότι η κυβέρνησή του κι ο ίδιος δεν πρέπει να επαίρονται που άφησαν την χώρα χωρίς δημόσιο αερομεταφορέα , ενώ στην συνέχεια είπε ότι:

 Η κυβέρνηση καταργεί μία νομοθεσία που προέρχεται από εμπειρία ετών που λαμβάνει υπόψιν της γενικά πολεοδομικά σχέδια, ΣΧΟΑΠ , τεχνικές προδιαγραφές , μελέτη σκοπιμότητας, έγκριση καταληλότητας οικοπέδου για μια σειρά από επενδύσεις όπως θεματικά πάρκα, κέντρα θαλασσοθεραπείας, αυτοκινητοδρόμια, χιονοδρομικά κέντρα εξυπηρετώντας όπως κάνατε και με την Ολυμπιακή Αεροπορία  ιδιωτικά συμφέροντα, το ίδιο κάνετε και τώρα, διαλύετε έναν βασικό μοχλό ανάπτυξης που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια για το μικρομεσαίο  και πολύ μικρό επιχειρηματία  στον τομέα του τουρισμού και να φέρετε  ντε και καλά τα πεντάστερα ξενοδοχεία και μόνο, ντε και καλά τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Καταργείται κι αν ακόμα αυτό το θεωρείτε πρόοδο, καταργείτε ακόμα και τις τιμές των ξενοδοχείων και των ενοικιαζομένων δωματίων, με ποιο σκεπτικό; Στερώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο κι ένα ελάχιστο ποσοστό που εισέπρατταν οι ομοσπονδίες  των ενοικιαζομένων δωματίων , διαλύοντάς τους κατ’ αυτόν τον τρόπο, όπως κάνατε με το τεχνικό επιμελητήριο και που κάνετε και με το εμπορικό.

 Η κυβέρνησή σας στον ένα πόλο συσωρεύει πλούτο , ταυτόχρονα όμως συσσωρεύει αθλιότητα, βάσανος εργασίας, σκλαβιάς, αποκτήνωσης και ηθικής κατάπτωσης στον άλλο πόλο, δηλαδή στην πλευρά των εργαζομένων τάξεων που παράγουν τον πλούυο της κοινωνίας και μ’ αυτό το πολυνομοσχέδιο κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης και της πλειοψηφίας καταστρέφετε εντελώς την μικρή και μεσαία τάξη πέραν των εργαζομένων και για αυτό οι  οργανώσεις της ΝΔ των φαρμακοποιών παραιτούνται, γι’ αυτό παραιτήθηκε ο υπουργός σας , ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε και να φύγετε κι εσείς.   

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights